Vraag & Antwoord

OS Windows

Spellingscontrole Windows Mail

6 antwoorden
  • Hoi, Ik heb bij Windowsmail van Windows Vista die in het Nederlands is, de volgende talen tot mijn beschikking: Duits Engels Frans Spaans Hoe krijg ik hier nou ook het Nederlands er tussen zodat ik mjin mails weer makkelijk kan controleren op spelfouten?
  • Op 13 november 2006 heeft Microsoft mij te kennen dat er geen Nederlandse spellingcontrole beschikbaar is voor Windows Live Mail; de mogelijkheid wordt wel gesuggereerd in de demo...... . R.
  • Hoi Robertnl, Lekker lomp dan van Microsoft dat ze zoiets inbouwen in een Nederlandse versie zonder Nederlandse spellingscontrole ! De spamfilter werkt echt zeer goed, maar zonder dit heb je er weer niets aan !
  • Ja, ik heb ook mijn verbazing uitgesproken, maar volgens Microsoft is het niet rendabel; te kleine markt. Wat het spamfilter van Micreosoft betreft: dit werkt inderdaad heel wat beter dan in de oude hotmailsituatie. Ik krijg sporadisch spam in mijn map ongewenst. In tegenstelling tot wanadoo, bij/door hen krijg ik iedere dag een honderdtal spamberichten in de map ongewenst. Robert
  • De oplossing voor de NL spellingcontrole voor Windows Live Mail is gevonden Ik heb wat dingen moeten aanpassen... Download het bestand spellContr_NL_WLM.zip via: http://www.4shared.com/file/58594891...tr_NL_WLM.html Deze zip-file bevat de benodigde bestanden om de NL spellingscontrole te kunnen gebruiken onder Windows Live Mail. Na het downloaden, spellContr_NL_WLM.zip uitpakken. De uitgepakte file info.txt lezen. In info.txt is beschreven hoe je de NL spellingscontrole kan installeren en gebruiken... Salam.
  • neem gewoon open office . maak daar ik je mail en Zend het dan weg win mail .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.