Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer 7.0 installatie

Anoniem
rgh
3 antwoorden
 • Hoi iedereen,

  Wordt vandaag geloof ik gek ! Heb gisteren eerst Vista op mijn pc gezet, een brok ellende mee gehad, veel programma's werkte niet, kreeg niet alle hardware aan de praat. Ik vandaag maar Windows XP home er opnieuw opgezet.

  Dit ging prima na een langzame schijf formateren. Ik updates binnen gehaald, gaat prima. Alleen na de eerste updates met Internet Explorer 7.0 versie, wil ik die op gaan starten, doet hij het dus niet. Komt een klein venster en dat sluit direct.

  Heb dit vandaag al drie keer Windows XP erop gezet, maar hij doet het als maar niet.

  Twee keer met 1 dezeldfe update cd en 1 keer met een illegale versie, en bij alle drie de installaties krijg ik Internet Explorer 7.0 niet aan de praat.

  Hoe kan ik dit oplossen?

  Heb Internet Explorer ook los verwijderd, en weer opnieuw gedownload en geinstalleerd (verificatie ging uitstekend) maar toch start hij niet meer op.

  Probleem opgelost, nog een keertje ie 7.0 verwijderd en opnieuw geinstalleerd, deed hij het opeens wel. Totaal ongeveer een drie keer verwijderd en opnieuw geinstalleerd.
 • Dit probleem heb ik dus ook, alleen dan alleen met Windows XP. Ik heb gister mijn computer volledig opnieuw geïnstalleerd en de updates van windows geïnstalleerd. Tot mijn verbazing kon ik Windows update niet eens meer openen.

  Gelukkig heb ik Firefox nog net op tijd geïnstalleerd anders had ik het kunnen vergeten met browsen.

  Dus een tip: gebruik tijdelijk even Firefox totdat er een oplossing is. De fout ligt duidelijk bij Microsoft.
 • [quote:e01266ed31="arjen.vanderwal"]Dit probleem heb ik dus ook, alleen dan alleen met Windows XP. Ik heb gister mijn computer volledig opnieuw geïnstalleerd en de updates van windows geïnstalleerd. Tot mijn verbazing kon ik Windows update niet eens meer openen.

  Gelukkig heb ik Firefox nog net op tijd geïnstalleerd anders had ik het kunnen vergeten met browsen.

  Dus een tip: gebruik tijdelijk even Firefox totdat er een oplossing is. De fout ligt duidelijk bij Microsoft.[/quote:e01266ed31]

  Of de fout bij MS ligt zijn de meningen over verdeeld. Ook ik draai XP +SP2 en IE7, en draait als een zonnetje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.