Vraag & Antwoord

OS Windows

Knoppen op de taakbalk.

5 antwoorden
  • Dag allemaal, Ik had op de taakbalk (XP) een serie knoppen waarmee ik de meest gebruikte programma's kon starten. Zo opeens (eigenlijk na het installeren van een nieuwe versie van Copernic Desktop Search) zijn al die knoppen verdwenen. Ook lukt het me niet meer om er weer knoppen op te zetten. Hoe krijg ik de oude toestand weer terug
  • [quote:0fc5c50986="LWV"]Ook lukt het me niet meer om er weer knoppen op te zetten.[/quote:0fc5c50986]Want....? Welke handeling doe je.... foutmelding? Stonden die snelkoppelingen soms in de werkbalk "Snel starten" of ander werkbalk in de "Taakbalk". Rechtsklik op de Taakbalk > Werkbalken. [url=http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/tips_trucs_windows/tips_en_trucs_windowsxp_10.aspx#3][img:0fc5c50986]http://i5.tinypic.com/3y2lf1t.gif[/img:0fc5c50986][/url]
  • Heb je soms een vinkje staan bij "taakbalk vergrendelen" ? Dan kan je nml geen items zetten in de werkbal snel starten.
  • Heb je soms een vinkje staan bij "taakbalk vergrendelen" ? Dan kan je nml geen items zetten in de werkbalk snel starten.
  • [quote:df70d98c7d="gramps"][size=9:df70d98c7d]Heb je soms een vinkje staan bij "taakbalk vergrendelen" ? Dan kan je nml geen items zetten in de werkbalk snel starten.[/size:df70d98c7d][/quote:df70d98c7d]Heb ik weer.... een corrupte Windows. Bij mij gaat het namelijk wel :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.