Vraag & Antwoord

OS Windows

32 bits of 64 bits Vista

Anoniem
marotick
5 antwoorden
 • Hallo forumgenoten.

  Ik ben van plan een Asus P5B bord te kopen met een E6600 en 2 GB memory
  Wat is raadzaam: een 64 bits Vista erbij bestellen of een 32 bits?
 • [quote:162ebdf111="Prin0096"] Wat is raadzaam: een 64 bits Vista erbij bestellen of een 32 bits?[/quote:162ebdf111] Je zou om mee te beginnen op gathering-tweakers deze discussie over [Vista] Kiezen tussen 32- en 64-bits editie kunnen checken. Check ook nog deze discussie. In ieder geval de 9de reply.
 • Hold your horses. De laatste dagen bereiken ons tal van signalen dat het geheel van licenties en upgrades en zo, veel complexer is dan Microsoft tot heden heeft doen geloven. Men trekt het net ook strakker aan rondom upgrades. Bijvoorbeeld, upgrade je Vista dan heb je een XP nodig, geinstalleerd (okok, er is een omweg) en daarbij verliest de XP licentie zijn werking. Die kun je dus niet meer gebruiken, ook niet op dezelfde pc.

  Zulke dingen. We zijn het allemaal aan het uitzoeken, maar Microsoft had afgelopen week niemand meer aan het werk. Iedereen van enige importantie had na de Vista lancering, enkele dagen vrij genomen.

  groetjes Edmond
 • Haha dat is een goeie…om na de lancering van Vista vrij te nemen zeker omdat zij de eerste klappen niet wilden opvangen, dit zegt mij genoeg qua beleid van Microsoft.
 • Ik wacht nog wel even.
  Die Asus P5B wordt een Gigabyte GA-965P-S3. Deze heeft nl. een COM poort.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.