Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

'Contorleer uw netwerkverbindingen' niet meer weergeven

RBully
1 antwoord
 • Ik heb een probleem waar niemand me nog bij heeft kunnen helpen. Ik hoop dat hier iemand is die een oplossing voor onderstaand probleem heeft.

  Het probleem is het volgende:
  We hebben op een locatie een PC+monitor staan die continu verbinding met het internet moet hebben om bepaalde content te kunnen weergeven.
  Nu is het zo dat als om één of andere reden deze verbinding er tijdelijk niet is op het scherm het verhaal verschijnt met 'controleer uw netwerkverbindingen' en checked vervolgens niet meer of er weer verbinding is. Dit is wat we niet willen. Eigenlijk zou het systeem continu moeten blijven kijken of er weer verbinding mogelijk is en vervolgens weer verbinding maken.

  Op de betreffende PC's draait windows XP en Explorer (Explorer omdat dit de enige browser is die fullscreen content kan weergeven). Ik weet niet of dit nut is om te weten maar we werken met adsl modems en routers. Welke dit zijn is afhankelijk van de locatie waar de PC staat.

  Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.