Vraag & Antwoord

OS Windows

Verbergen Thumb.db

4 antwoorden
  • Weet iemand een oplossing om specifieke bestanden de verbergen (normaal wil ik "verborgen" bestanden wel zien). Het gaat in mijn geval om de bestanden Thumb.db welke ik niet zichtbaar wil hebben in de verkenner.
  • Altijd heeeeeel belangrijk: Start > Run > [b:ebaaada548]winver[/b:ebaaada548] > OK [b:ebaaada548]Thumbs.db[/b:ebaaada548] wordt aangemaakt als je de weergave op "Miniatuurweergave" hebt staan. Of een andere weergave, of in: Windows verkenner > Extra > Mapopties > tabblad Weergave > Miniatuurweergaven niet in cach plaatsen > aanvinken
  • [quote:8e2deda08c="Rosturp"]Altijd heeeeeel belangrijk: Start > Run > [b:8e2deda08c]winver[/b:8e2deda08c] > OK [b:8e2deda08c]Thumbs.db[/b:8e2deda08c] wordt aangemaakt als je de weergave op "Miniatuurweergave" hebt staan. Of een andere weergave, of in: Windows verkenner > Extra > Mapopties > tabblad Weergave > Miniatuurweergaven niet in cach plaatsen > aanvinken[/quote:8e2deda08c] Om te beginnen, het gaat om Windows XP, SP2 Ik weet dat de Thumbs.db voor de miniatuurweergave wordt gebruikt. Ik wil deze ook in cache blijven plaatsen omdat ik niet wil dat deze telkens opnieuw wordt opgebouwd. Het "probleem" is nu, dat bij de miniatuurweergave in de verkenner ook het bestand Thumbs.db zichtbaar is, wat ik niet wil.
  • [quote:c1928a6dab="Freddy"]Thumbs.db zichtbaar is, wat ik niet wil.[/quote:c1928a6dab]Hele uitleg begreep ik. Miniatuurweergave en Thumbs.db zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoek nog even verder.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.