Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista al gebruiken

None
11 antwoorden
 • We gaan nieuwe work stations bestellen en nu is mijn vraag … moeten we hier direct Vista opnemen of niet? Ik ben nog een beetje huiverig voor… Werkt t goed is het duidelijk zijn er veel bugs… Wat zouden eventuele nadelen zijn?

  Alvast bedankt voor jullie input!
 • Alhoewel ik een paar driverprobleempjes ben tegen gekomen werkt het nu heel stabiel snel en de overige hardware is nu ook in orde. Maar ik ben een particulier die desnoods even kan wachten op een eventueel driverprobleem of als andere software ( nog ) niet samengaat. Voorbeeld, Norton Internet Security 2007 werkt prima maar de Add-Onns van het spam en reclameblocker gaan pas op 30 Maart as werken volgend de symantec- website. Dit soort dingen lijken mij in een bedrijfsomgeving reden om nog even te wachten tot de eerst problemen zijn opgelost.Dus ik zou nog heel even wachten is mijn advies.
 • Lekker bij XP blijven. Het werkt goed, je kunt er alles op doen, en je hoeft niet extra dure hardware aan te schaffen om het uberhaupt aan de praat te krijgen. En mocht er eens een probleem zijn dan weet je helpdesk tenminste hoe hij het moet oplossen. Voor Vista is iedereen nog druk aan het studeren…

  Eind 2007 komt er ook nog eens een nieuw servicepack voor XP.

  Je kunt altijd nog upgraden naar Vista, als het echt moet. Wat wil je trouwens met Vista gaan doen dat niet ook op XP kan? Nieuw is natuurlijk wel leuker, maar dan moet het wel goed werken. En dat doet Vista nog niet.
 • Ik zou nog even wachten totdat alle bugs uit Vista zijn. :wink:
  Xp doet het toch nog goed.
 • Trouwens als je Vista koopt of upgrade. Doe dan Home Premium of Ultimate. De rest is slappe hap.
 • [quote:1ee9902b98="Sattaro"]Ik zou nog even wachten totdat alle bugs uit Vista zijn. :wink:
  Xp doet het toch nog goed.[/quote:1ee9902b98]

  Alsof alle bugs uit XP zijn. Dit vind ik altijd zo en drogeredenatie.

  Net als "wachten tot na SP1".

  Je moet voordat je de bestelling plaatst kijken:

  1. is mijn huidige software die ik gebruik, compatibel met Vista
  2. zijn er zonodig updates die de software updaten voor gebruik met Vista, wat zegt anders de leverancier
  3. is de addon hardware die ik gebruik, compatibel met Vista
  4. zijn er zo nodig updates die de hardware updaten voor gebruik met Vista, wat zegt anders de leverancier
  5. mag ik die updates dan hebben meneren software en hardware leveranciers, zodat ik alles kan testen

  Ook moet je naar de kosten kijken. Maar dat Vista over 2 jaar de norm is, mag duidelijk zijn. Dat bedrijven achterhobbelen, eveneens, maar je moet ook naar de kosten enzo kijken. Mogelijk kun je de huidige XP licenties gebruikn op de nieuwe hardware.

  En zo zijn er nog wel meer dingenvan belang.

  groetjes Edmond
 • ik draai vista ook heb nog verder geen bugs ondekt ofzo.
  alleen kan ik de flip 3d net doen vanwege mijn videokaart.
  maar die ga ik in maart upgraden dus verder loopt die soepel .

  groet Take
 • [quote:1e803ed6f4="Edmond Varwijk"]Alsof alle bugs uit XP zijn. Dit vind ik altijd zo en drogeredenatie.

  [/quote:1e803ed6f4]

  Daar kan ik ook wat op zeggen. De redenatie dat Microsoft al aan een nieuw systeem gaat werken terwijl 'het oude' nog niet eens compleet is zegt al genoeg van de waardeloze strategie van Microsoft. Propaganderen dat je vooral hun nieuwste software moet aanschaffen vind ik per slot van rekening gewoon je reinste kolder. Waarom Vista aanschaffen terwijl XP ook nog niet eens compleet is. Niets of niemand maakt uit wat ik op mijn computer wil hebben, zelfs Gates heeft daar niets op in te brengen.
 • idd, en dan komen er al nieuwsberichten naar buiten dat er in 2009 ( of 2010, weet niet zeker ) alweer een nieuwe komt…
 • [quote:662462a92e="rsweres"]Daar kan ik ook wat op zeggen. De redenatie dat Microsoft al aan een nieuw systeem gaat werken terwijl 'het oude' nog niet eens compleet is zegt al genoeg van de waardeloze strategie van Microsoft.
  [/quote:662462a92e]
  Volgens mij doen alle autofabrikanten niks anders, die brengen ook nieuwe versies van hun modellen uit terwijl ze ook (af en toe) een terugroepactie hebben voor bestaande modellen.
  Het is volgens mij vrij normaal, dat je je produkt wil verbeteren, of dat je alvast een nieuwe versie gaat ontwikkelen. Je zou het vooruitgang kunnen noemen. Daarnaast vind ik het ook logisch dat je dat doet als de voorganger nog niet uit de handel is. Het kost volgens mij nogal wat (tijd en geld) om iets nieuws te ontwikkelen, en dan ga je niet wachten tot het laatste moment. Dan heb je pas een waardeloze strategie.

  Maar goed, even on topic: ik draai al een tijdje Vista op mijn (baas zijn/haar) laptop. Natuurlijk worden niet alle hard- en software ondersteund. Maar voor mij werkt het prima. Het is al eerder gezegd door Edmond:
  [quote:662462a92e]
  Je moet voordat je de bestelling plaatst kijken:

  1. is mijn huidige software die ik gebruik, compatibel met Vista
  2. zijn er zonodig updates die de software updaten voor gebruik met Vista, wat zegt anders de leverancier
  3. is de addon hardware die ik gebruik, compatibel met Vista
  4. zijn er zo nodig updates die de hardware updaten voor gebruik met Vista, wat zegt anders de leverancier
  5. mag ik die updates dan hebben meneren software en hardware leveranciers, zodat ik alles kan testen
  [/quote:662462a92e]
  En daar sluit ik me volledig bij aan.
 • We hebben het hier over Windows en niet over auto's zoals jij suggereert, natuurlijk heb je gelijk maar laten we ons ONTOPIC houden. Dat het nogal wat tijd en geld kost voor software-fabrikanten om hun systeem te perfectioneren ook mee eens…maar waar blijft de 'eindgebruiker' in dit geval…WIJ?….daar gaat het toch om. Fabrikanten doen hun best over onze ruggen hun incomplete software aan te smeren…daar moest maar eens wat aan gedaan worden. Wij betalen voor software en blijkt 2 uur later nog niet eens volledig te werken. Als ze dan zo graag eens een compleet en goed softwarepakket willen samenstellen, test het dan verder uit…wacht er nog een jaar of wat mee, maar nee dat kan niet want dat kost geld. Alles draait om geld en lood in deze wereld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.