Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win XP] Bestanden delen

Ik heb op mijn pc een paar mappen gedeeld. Als ik dan op de andere pc naar "my network places" en dan '"view workgroup computers" ga. en ik klik op mijn eige pc. dan vraagtie om in te loggen. Op de pc van me broertje kan die wel zonder in te loggen naar mijn gedeelde mappen. dat snap ik dus niet. want ik heb tog echt de permissions op everyone staan. wie kan me helpen? alvast bedankt

Anoniem
Tolgay