Vraag & Antwoord

OS Windows

XP teruginstalleren ipv vista

3 antwoorden
  • Ik had windows vista gedownload om is te kijken of hij goed is en hoe het eruit ziet etc. Maar ik vind hem niet fijn en mijn pc is aanzienlijk trager geworden. Dus ik wil mijn oude xp weer terugzetten alleen gaat dit niet. hij zegt dan dit: [img:72c8f6ad64]http://img212.imageshack.us/img212/6793/bureabladro1.jpg[/img:72c8f6ad64] Kan iemand mij helpen de gewone xp weer terug te zetten. en als dit niet kan, kan ik dan gewoon de harde schijf wissen ofzo en dan xp gewoon erop zetten? zo ja hoe moet dit? Alvast bedankt!
  • Je kunt booten met de xp cd en dan op het gepaste moment de schijf laten (snel)formatteren. Een andere weg is een bootfloppy, met daarop delpart. http://www.bootdisk.com/ http://www.russelltexas.com/delpart.htm Nog een tip: als je sata schijven hebt, zorg dat je dan vantevoren een floppy met de sata drivers beschikbaar hebt.
  • Oke, wat bedoel je met die sata schijven? wat gebeurt er als ik dat niet doe want ik heb geen floppy's bij de cd en weer eerlijk gezegt niet of ik zo'n harde schijf heb

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.