Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding

6 antwoorden
  • Hallo, Wie kan me vertellen wat de volgende foutmelding betekent? Ik krijg met het afsluiten van het programma PCTV Web Text (dit is teletekst) het volgende Protection Error Error 103 en eronder OK. Ik heb het programma al opnieuw geinstalleerd maar het probleem blijft. Alvast bedankt.
  • Hallo, Kan niemand me helpen om deze foutmelding op te lossen? Ik heb ook op Google gezocht en ook daar is niets te vinden.
  • Ik heb deze foutmelding ook al 2x gehad, beide bij na installeren van games, deze error komt er dan op als ik de game wil starten (en de game start bijgevolg dus niet) Eerste keer was bij The sims, maar enkel vanaf de uitbreiding huisdieren, tweede keer bij Rome: Total war. Heb ook al flink op google gekeken maar nog niet echt veel gevonden... Iemand een ideetje hoe je dit kan verhelpen?
  • [quote:dab4cab18d="Khaladborkov"]Ik heb deze foutmelding ook al 2x gehad, beide bij na installeren van games, deze error komt er dan op als ik de game wil starten (en de game start bijgevolg dus niet) Eerste keer was bij The sims, maar enkel vanaf de uitbreiding huisdieren, tweede keer bij Rome: Total war. Heb ook al flink op google gekeken maar nog niet echt veel gevonden... Iemand een ideetje hoe je dit kan verhelpen?[/quote:dab4cab18d] je zit nu het topic van Jdebont te kapen . als je een probleem hebt start dan een eigen topic
  • Khaladborkov, je kaapt idd iemand anders forum, komt er nog bij dat het topic al meer dan een jaar oud is. Wat je probleem betreft: schijnt niet eenvoudig op te lossen zijn ('k vind er ook niets over terug) en dus raad ik je aan er inderdaad een eigen topic over te openen en / of via een privébericht aan Jdebont eens aan hem vragen hoe het al dan niet opgelost werd? (liefst in een topic, dan hebben anderen er later ook nog wat aan)
  • [quote:de6aebfa78="plextor"][quote:de6aebfa78="Khaladborkov"]Ik heb deze foutmelding ook al 2x gehad, beide bij na installeren van games, deze error komt er dan op als ik de game wil starten (en de game start bijgevolg dus niet) Eerste keer was bij The sims, maar enkel vanaf de uitbreiding huisdieren, tweede keer bij Rome: Total war. Heb ook al flink op google gekeken maar nog niet echt veel gevonden... Iemand een ideetje hoe je dit kan verhelpen?[/quote:de6aebfa78] je zit nu het topic van Jdebont te kapen . als je een probleem hebt start dan een eigen topic[/quote:de6aebfa78] Sorry hoor, je kan het ook gewoon rustig vragen, ben niet zo een hardcore forum ganger :/ zal een nieuw maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.