Vraag & Antwoord

OS Windows

Blanco pagina bij openen 2e url. in explorer 6.

6 antwoorden
  • Als ik een url open op welke webpagina dan ook dan opend deze sinds 2 dagen geheel blanco. Dus zowel adresvlak als site vlak blijven blanco, url opend zich niet. Als ik vervolgens bv een favoriet aan klik opend deze wel. Wie weet welke instelling er niet meer goed staat???
  • Om te beginnen... altijd heeeeeel belangrijk: Start > Run > [b:c5cacbbe35]winver[/b:c5cacbbe35] > OK Als antwoord op je vraag, probeer eens: Start > Run > [url=http://support.microsoft.com/kb/281679/nl]regsvr32 urlmon.dll[/url] > OK en de rest.
  • Ik maak gebruik van je Windows Xp Proff. incl. SP 2. De mogelijkheid die je opgeeft wordt wel uitgevoerd, krijg namelijk OK in het scherm maar het probleem blijft wel. ???????
  • Ik maak gebruik van je Windows Xp Proff. incl. SP 2. De mogelijkheid die je opgeeft wordt wel uitgevoerd, krijg namelijk OK in het scherm maar het probleem blijft wel. ???????
  • [quote:f0dfcb5558="hans.groen"]De mogelijkheid die je opgeeft wordt wel uitgevoerd, krijg namelijk OK in het scherm[/quote:f0dfcb5558][quote:f0dfcb5558="Rosturp"]en de rest.[/quote:f0dfcb5558]Dus[quote:f0dfcb5558]herhaalt u stap 2 tot en met 4 voor de volgende bestanden[/quote:f0dfcb5558]Klikkerdeklik even in mijn vorige reactie voor het hele KB artikel
  • Als ik dus op de link klik krijg ik een 2e blanco explorer.(mijn probleem) Vervolgens heb ik handmatig de link zoals deze links onder verschijnt overgetikt en alle stappen gedaan. Bij 2 t/m 4 wordt alleen de vraag gesteld met welk programma te openen? Wel bedankt voor je posts !!!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.