Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe lang wordt XP nog verkocht?

Anoniem
Edmond Varwijk
4 antwoorden
  • Na 7 jaar wordt het toch eens tijd voor een nieuwe computer, dit keer een laptop. Alles lezende over Vista kom ik tot twee samenvattende conclusies: tov XP levert het weinig meer en het vreet resources.

    De laptop die ik wil gaan aanschaffen komt uit de budgethoek. Voor XP is dat geen probleem, maar voor Vista wel. Nu wil ik eigenlik wachten tot eind mei (vakantiegeld is binnen en ik weet hoeveel ik van de belasting terug krijg).

    Vraag is of ik eind mei nog een laptop met XP kan krijgen, of zit ik dan vast aan Vista, dat of niet lekker loopt, of mijn laptop is honderden euro's duurder?
  • Ik denk dat nieuwere laptops toch voornamlijk met vista zullen komen. Wat je nog aan xp zult tegenkomen, zal waarschijnlijk oude voorraad zijn.
  • Nou ik denk dat zolang windows xp nog verkocht wordt er een optie bijzit van of xp of vista. Het zou mooi zijn als je die keuze zelf niet hebt. Ik denk als vista standaard op een laptop zit dan moet je toch windows xp kopen. Je kan ook een op maat gemaakte laptop kopen met xp.

    Ik hoop dat je er uitkomt.
  • ik heb eigelijk geen idee meer hoe dat met xp zelf ging. maar meestal als microsoft in zn hoofd heb binnen bijvoorbeeld 5 jaar alles op vista te hebben draaien dan kan je er donder op zeggen dat je nieuwe laptops inderdaad niet echt met xp meer kan kopen..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.