Vraag & Antwoord

OS Windows

pc/windows start niet door

3 antwoorden
  • Hallo forumgenoten, De ouders bij mijn pc start niet op meer. Hij komt door bios scherm heen dan vervolgens krijg je de melding dat pc niet goed is afgesloten en dat windows dus in normale of safemodus op kan starten. Welke keuze ik ook maak, hij gaat niet verder. vanaf dat punt gebeurd er niets meer. Wat kan dit zijn en hoe los ik het op? heb de hardeschijf op het moment in mijn pc hangen om hem te testen op bad sectors maar vooralsnog geeft dat geen problemen.
  • Enige USB apparaten ook ingeplugd tijdens het opstarten?....dan tijdelijk verwijderen, dan zou je kunnen proberen 1 voor 1 de aanwezige pci-kaarten los te maken en dan opstarten. Stekkers en plugs nakijken, dvd-cd loskoppelen en weer vastmaken, zo ook met de diskette-drive (indien aanwezig), of de geheugenreepjes nog goed vastzitten. Ide-kabels hdd('s) controleren en goed aandrukken. :wink:
  • oke dat ga ik eens proberen. harde schijf is trouwens inderdaad niets mis mee. Kan het ook zijn dat windows gewoon kapot is en ik die opnieuw moet installeren? Als het namelijk hardwarematig is dan zit ik in het verkeerde subforum hier :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.