Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows legaliseren

Anoniem
Edmond Varwijk
10 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Een tijd geleden heb ik windows vista geinstalleerd en er heel snel weer afgegooid omdat het niet helemaal fuctioneerde, toen heb de Windows xp home edition geinstalleerd, maar daar zat geen service pack 2 bij dus nu werkt windows nog niet optimaal. Om service pack 2 (en andere updates) te instaleren moet ik eerst windows activeren, maar aangezien ik geen legale "validation code" heb gaat dat wat moeilijk, weet iemand hoe ik windows kan activeren met behulp van een patch of een code ?

  Alvast bedankt :)
 • kopen
 • 140 euro……. :roll:
  eerst werkte die ook dus nu zou die het ook weer moeten doen
 • [quote:eb3833f303="sewage"]
  eerst werkte die ook dus nu zou die het ook weer moeten doen[/quote:eb3833f303]
  Nou, dan moet je hetzelfde doen, wat je toen ook hebt gedaan.
 • Vragen naar cracks, codes etc zijn hier niet toegestaan. Wij vinden dat software makers ook betaald moeten krijgen voor hun werk en software een product is dat je serieus moet nemen. Er zijn bovendien voldoende, goede gratis alternatieven voor welke betaalde software dan ook, die je te duur vindt.

  groetjes en succes met Linux,

  Edmond
 • Sowieso…….. een extreem vaag topic..

  [quote:57f59dd63b]"Een tijd geleden heb ik windows vista geinstalleerd en er heel snel weer afgegooid omdat het niet helemaal fuctioneerde"[/quote:57f59dd63b]

  Ik heb zelf ook Vista geïnstalleerd en volgens mij werkt (tot nu toe) alles.

  Wat werkt er niet? Wat zijn de specs van je pc etc. etc. Misschien werkte je Vista ook wel niet goed omdat je met niet-legale handelingen wilde werken :)
 • mn cp moet vista wel aankunne allehelemaal omdat ik 64 bit heb maar bijv drivers voor mn mp3 kon ik voor vista niet vinden ook deed msn het niet meer en de virus scanner die ik normaal gebruik (nod32) was ook niet te krijgen in vista versie
 • [quote:a27b354d36="Edmond Varwijk"]Vragen naar cracks, codes etc zijn hier niet toegestaan. Wij vinden dat software makers ook betaald moeten krijgen voor hun werk en software een product is dat je serieus moet nemen. Er zijn bovendien voldoende, goede gratis alternatieven voor welke betaalde software dan ook, die je te duur vindt.

  groetjes en succes met Linux,

  Edmond[/quote:a27b354d36]

  Net alsof Bill Gates nog niet rijk genoeg is ……. :lol: :P
 • [quote:9bc845b6a6]Net alsof Bill Gates nog niet rijk genoeg is ……. [/quote:9bc845b6a6]  Word je nu zelf niet moe van dat slappe excuus? Zeg je dat bij AH ook als je boodschappen doet? Een slotje zou ik je gunnen.
 • <knip>

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.