Vraag & Antwoord

OS Windows

bestanden zonder extensie (van 0kb) zijn niet te wissen?!

4 antwoorden
  • Hi, een kennis heeft een machine waar al sinds december 2006 2 bestanden op het bureaublad staan die niet gewist kunnen worden. We hebben al een aantal tips etc. uitgeprobeerd (killbox, een bestand dat na reboot alles zou moeten wissen dat ge-oormerkt is, zelfs de truc met het explorerproces onderbreken en het bestand op dosniveau te wissen) maar geen heeft gewerkt. De twee bestanden hebben met elkaar gemeen dat ze: allebei een bestandsnaam hebben die begint met CA##### allebei eindigen op . (dus géén extensie hebben) allebei 0kb groot zijn allebei niet te verwijderen zijn. De melding is een algemene omdat ze volgens windhoos XP home niet zouden kunnen bestaan....Maar krijg ze maar eens weg! Iemand een suggestie hoe deze irri bestanden weg te krijgen?? Thor2002
  • Heb laatst hetzelfde gehad met een icoontje van mijn nieuwe Sony Ericsson telefoontje. Op geen enkele manier weg te krijgen. Zonder dat het gewist is heb ik het van mijn buroblad gekregen met TweakUI van Microsoft. Daar kun je zichtbare burobladitems uitvinken. Niet gewist, maar wel uit zicht.
  • Je kunt ook achter het bestand .jpg (ik noem maar een extensie) typen. Dan verandert dat bestand in die extensie. Ik weet niet waar het bestand voor is. Maar als het goed is kun je het dan verwijderen. Heb het zelf gedaan toen ik bestanden terug had gehaald uit de prullenbak. Die hadden ook geen extensie meer. Gewoon .jpg achtergetypt en het fototje was weer te bewerken en te bekijken.
  • Zullen we eens proberen, het is inderdaad een begin ( out of sight, out of mind zal ik maar zeggen). De naam aanpassen werkte trouwens ook niet omdat ook dan windhoos begint te kraaien dat het bestand 0 kb groot is... IN deze [url=http://groups.google.nl/group/microsoft.public.win2000.general/browse_thread/thread/bbd3be9fcd7df2e0/eef66ed816a3aeb4%23eef66ed816a3aeb4]thread [/url] wordt er ook over gesproken maar gaat het om windhoos 2000. De oplossing is ook lekker duidelijk met recovery en zo... Thor2002.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.