Vraag & Antwoord

OS Windows

pc her installeren ?

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • hi,
  heb in 2005 diverse pc problemen gehad steeds door dezelfde winkel laten maken, die er nog troep van hun zelf op en inlieten zitten.
  programma's stonden er nog allemaal op van mezelf. Maar onbruikbaar dus alles opnieuw moeten installeren. Sommige dingen staan er nu in 3voud op.

  Nu moet pc gemaakt worden omdat die steeds vastloopt.
  Zit er aan te denken hele pc te laten formateren door winkel en alles er opnieuw op laten zetten met nieuwe koeler ofzo zodat pc weinig geluid maakt moeten hun maar ff bekijken. Ga nu naar andere winkel toe kwalitatief veel beter!!!!!!!!!

  Is dat aan te raden pc op deze manier laten maken want dan doet pc het eindelijk goed! geen troep er meer op kan ik schoon beginnen. Heb vanalles nog originele cd's dus geen probleem. Lijkt mezelf het fijnste

  Enige zorg:
  windows xp second edition updates ben ik dan kwijt
  en mijn nieuwste avast-versie (heb daar wel inlogcode van bewaard hoor).

  gr.
 • Waarom doe je het niet zelf? Zeker dat herinstalleren, zoveel werk is dat niet en je leert het alleen door het te doen. Kun je het precies zo doen zoals jij het wilt en lukt het niet, heb je altijd ons nog, lukt het dan nog niet, ga je naar die winkel.

  groetjes Edmond
 • Daar zit wat in, maar ik durf het niet.
  want wil graag hele schijf eerst formatteren en dan alles opnieuw er op zetten. en hoe ik zon schijf dan aan de praat krijg……… geen idee.

  Maar sowieso moet het getik van pc af.
  dus daarvoor moet ik hem in elk geval naar winkel brengen kunnen ze er een nieuwe fan opplaatsen geen idee welke fan ik nodig heb.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.