Vraag & Antwoord

OS Windows

computergebruik controleren??

Anoniem
daNazgul
3 antwoorden
 • Hallo,

  Hoe kan ik bepaalde programma's pasword protected maken, bv outlook
  en is er een mogelijkheid om te checken welke programma's er zijn gebruikt, wanneer en hoelang?? een log b.v?
  O.S is windows xp home

  Dit alles i.v.m het ouderworden van de kids ;)

  bedankt
  "vader"henk
 • Naar mijn bescheiden mening moet het voor de ouders gewoon direct zichtbaar zijn, wat kinderen op de computer doen. Dus letterlijk over de schouder mee kijken. Dan kun je ze direct en open aanspreken op hun gedrag.

  Groeten,

  Papa Kees (van twee ukkies van 2 en 4)
 • Helemaal mee eens maar ik denk dat deze papa bedoeld wat de kinderen op de computer uitspoken wanneer de ouders even niet in de gelegenheid zijn om over de schouders heen te kijken. :wink:

  OE (Outlook Expres) heeft bijvoorbeeld een instelling om altijd een wachtwoord te laten intikken wanneer er inkomende berichten ontvangen worden…en zelfs aanmelden met beveilgd wachtwoordverificatie is mogelijk (Extra-Accounts-Eigenschappen), hoe dat met gewoon Outlook zit, geen idee omdat ik dat niet heb.

  Wat je verder zou kunnen kunnen een account aanmaken in Windows XP (als je dat hebt)…eentje met beperkte rechten, Internet beveiligingszone tijdelijk op 'hoog' zetten zodat abusievelijk pornosites zowiezo geweerd kunnen worden, vooral omdat deze vaak irritante popups en malware verbergen. Verder zijn er al programma's die wereldwijd bekend staan die alleen te bereiken zijn met een wachtwoord zoals MSN Messenger en Yahoo Messenger.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.