Vraag & Antwoord

OS Windows

MWASPI directory

6 antwoorden
  • Mijn pc met XP heeft een directory C:\mwaspi Hierin 3 files: uninst.dll, uninst.exe en uninst.log De uninst.log file bevat: NAME,MicroStaff WINASPI UNIQUEID,MicroStaff WINASPI NT SECTION,INIT MKDIR,C:\MWASPI SECTION,Uninstaller, 0 FCOPY,uninst.exe,C:\MWASPI\uninst.exe,G FCOPY,uninst.dll,C:\MWASPI\uninst.dll, REGCREATE,HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MWASPI REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MWASPI,DisplayName REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MWASPI,UninstallString SECTION,WINASPI Component, 1 FCOPY,winaspi.dll,C:\WINDOWS\SYSTEM\winaspi.dll,SCUB FCOPY,wnaspi32.dll,C:\WINDOWS\system32\wnaspi32.dll,SCUB FCOPY,as16post.bin,C:\WINDOWS\SYSTEM\as16post.bin,SCB FCOPY,maspint.sys,C:\WINDOWS\system32\drivers\maspint.sys,SCB REGCREATE,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT,ErrorControl REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT,Start REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT,Type REGCREATE,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT\Parameters REGADD,HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MASPINT\Parameters,ExcludeMiniports SECTION,GROUP GRPWIN,MicroStaff WINASPI GRPADD,C:\MWASPI\uninst.exe ,Uninstaller Iemand enig idee wat voor directory/programma dit is/waar het voor dient?
  • ASPI is een "driver" om je optische stations aan te sturen. Heb je onlangs zoiets geïnstalleerd? Kan ook wel een neppert zijn trouwens (malware).
  • [quote:2d6296909d]ASPI is een "driver" om je optische stations aan te sturen[/quote:2d6296909d]En meer in het bijzonder om audio cd's/dvd's te kunnen lezen/schrijven. Gr, Jim
  • De directory staat er al twee jaar op (zo te zien aan de datum bij properties), maar ben nu de HD een beetje aan het "opruimen". Ik heb er een CD writer inzitten en een paar programma's geinstalleerd zoals Nero en Roxio. Enig idee of het bij 1 van deze zou kunnen horen? Kan best zijn dat ik twee jaar geleden software geinstalleerd heb en dat er inmiddels al weer afgehaald heb.
  • Nero heeft een eigen aspi layer, die beslist niet in die directory geïnstalleerd wordt. Denk dat dat ook voor roxio geldt. Je zou de dir eens kunnen backuppen in een zip en dan verwijderen. Werkt nero nog en kun je zonder problemen cd's lezen, dan kan het eraf blijven. Reboot tussendoor wel voor de zekerheid.
  • Dank voor de reacties en de tips!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.