Vraag & Antwoord

OS Windows

gebruikersmenu zoekgeraakt

7 antwoorden
  • Help, Ik heb in XP 2 gebruikers, maar het gebruikersmenu verschijnt niet na het starten, en de computer gaat zelfstandig naar de eerste gebruiker. Hoe krijg ik dat menu weer terug ? Dank bij voorbaat :cry:
  • Configscherm, user accounts, change the way users log on or of, use the welcome screen, aanvinken. Vertaling mag je zelf verzinnen.
  • [quote:f78125d161="gerben"]Configscherm, user accounts, change the way users log on or of, use the welcome screen, aanvinken. Vertaling mag je zelf verzinnen.[/quote:f78125d161] Het probleem is nu juist, dat het bovenstaande niet werkt . . . . . :cry:
  • De aangegeven oplossing zou altijd moeten aangeven dat het welkomstscherm komt. meld je eens af (dus niet afsluiten).. staan de account er dan wel? dan kan het zijn dat hij op automatisch inloggen van een bepaald account staat. heb je iets als tweakui gebruikt?
  • [quote:ffc594eb9c="jqv"]De aangegeven oplossing zou altijd moeten aangeven dat het welkomstscherm komt. meld je eens af (dus niet afsluiten).. staan de account er dan wel? dan kan het zijn dat hij op automatisch inloggen van een bepaald account staat. heb je iets als tweakui gebruikt?[/quote:ffc594eb9c] Na afmelden staat de account er wel en kan ik inloggen. Hij zal dan wel op automatisch inloggen staan op een van de accounts. Ik gebruik geen tweakui. Is dat niet dat programma van Fresh etc.? Welke (andere) tweakprogs kunnen dit helpen oplossen?
  • Vergelijkbaar [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=164618]Onderwerp: welkomstscherm xp home terug?[/url]
  • [quote:59d80c55bd="Rosturp"]Vergelijkbaar [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=164618]Onderwerp: welkomstscherm xp home terug?[/url][/quote:59d80c55bd] Het is gelukt. Met behulp van Twealui van Powertoys@!!!! Er stond inderdaad een vinkje bij een van de accounts als voorkeur. Bedankt allen Ben

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.