Vraag & Antwoord

OS Windows

windows xp SP1 op laptop met SATA installeren.

5 antwoorden
  • Een kennis van me heeft een nieuwe laptop zonder OS en wil nu windows XP service pack 1 installeren en dat gaat niet (omdat hij een SATA schijf heeft) Hij denkt dat het met windows XP SP2 wel lukt. Klopt dit?
  • SP2 bevat alle updates van SP1, plus alle updates tot SP2. Wellicht moet ie eens op zoek naar een geupdatete driver voor zijn sata controller?
  • precies dat dacht ik dus ook al. Hij vroeg me of ik v/d week een cd-rom met Windows XP SP2 mee zou willen brengen, maar ik had weinig hoop dat dat de oplossing zou zijn. Dacht ook al aan de SATA drivers. Nog een xtra vraagje; Bij een PC moet je die drivers installeren tijdens de Windows XP installatie via F6 en een diskette. Maar hoe pak je dat aan bij een laptop (die geen diskettestation heeft)?
  • USB floppy drive wellicht? Zou het zo ook niet weten. Mogelijk kun je de sata drivers integreren met nlite? Ik zou trouwens sowieso sp2 even integreren, plus het ryanvm update pack. Scheelt je een hoop tijd en schijfruimte. http://www.ryanvm.net/msfn/ http://www.driverpacks.net/
  • gerben bedankt voor de snelle respons. Zouden die drivers niet op een USB-stick gezet kunnen worden Als ze niet te integreren zijn?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.