Vraag & Antwoord

OS Windows

upgrade

Anoniem
Hoite
1 antwoord
 • Hoi hoi,

  ik wil me PC upgraden van nu win2K naar winXP, ben beetje laat ermee maar beter laat dan nooit, en met de software die steeds meer uitkomt en niet meer draait op 2K is het nu wel een keer tijd.
  Ik heb dus een winXP versie gekocht (een OEM versie) in de winkel zeiden ze dat dat sinds kort ook gekocht kon worden zonder dat je een nieuwe PC erbij koopt. Het gaat trouwens om winXP prof +service pack 2.

  Ik kan alleen met die CD niet upgraden want dat is niet toegestaan Blah blah, en daar kan ik nog imkomen omdat het een OEM versie is, die dus eigenlijk een fresh instal nodig heeft.
  Dus ik dacht ik leen een legale win XP prf versie met service pack2 CD van een vriend van me, en ga daar mee updaten met de code die hoort bij de OEM versie. Nu kan ik dus wel updaten alleen bij het invullen van de code is mijn code niet geldig, dus kan ik niet verder.

  Iemand enig ID hoe ik hier omheen kan komen, aangezien ik GEEN zin heb om al mijn programma's en dergelijke opnieuw te moeten instaleren onder XP. Vandaar ook de upgarde.
  Groetjes en alvast bedankt,
  Vilinde

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.