Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstarten en inlogscherm xp

altec
6 antwoorden
  • Hallo,

    Ik heb even een klein vraagje. Ik gebruik xp professional en heb 1 account [u:ca8924f059][b:ca8924f059]zonder[/b:ca8924f059][/u:ca8924f059] wachtwoord. Eerder startte mijn pc dan gewoon gelijk op zonder het scherm met gebruikersaccounts te tonen. Maar sinds een tijdje krijg ik in eens het gebruikersaccount scherm te zien en moet ik drukken op mijn naam. Dan logt ie gewoon in.
    Maar ook als ik mijn pc een tijdje niet gebruik en hem weer "wakker" maak dan moet ik eerst weer op het inlognaampje klikken.

    Weet iemand hoe dit kan, en hoe ik weer kan wijzigingen. Het is behoorlijk irritant. Alvast bedankt!
  • Dit is al behoorlijk vaak aan bod gekomen, maar hier gaan we nog 'n keertje: start > uitvoeren > control userpasswords2 > vinkje weghalen voor "Gebruikers (…) gebruiken" > Toepassen.
  • Bedankt voor je reactie. Ik heb het proberen te zoeken, maar ik wist nie t ondere welke trefwoorden ik dat kon vinden. Maar in ieder geval bedankt!
  • Ik krijg nu trouwens nog steeds mijn inlog naam te zien als ik mijn pc een tijdje niet gebruik. Dan moet ik erop klikken om zonder paswoord in te loggen.

    Bij het opstarten krijg ik hem niet meer te zien.
  • [quote:bbcc641c58="altec"][size=9:bbcc641c58]Ik krijg nu trouwens nog steeds mijn inlog naam te zien als ik mijn pc een tijdje niet gebruik.[/size:bbcc641c58][/quote:bbcc641c58]Komt bij mij over alsof je een [b:bbcc641c58]schermbeveiliging[/b:bbcc641c58] hebt.
  • had dat ook en bleek een asp.net als medegebruiker te hebben na een of andere update van microsoft.
    las ergens dat dat mijn probleem was, en inderdaad, die bleek ook bij mij een medegebruiker. verwijderd en probleem opgelost!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.