Vraag & Antwoord

OS Windows

Xp schakelt toetsenbord uit bij opstarten

11 antwoorden
 • hoi allen, wie kan me helpen, want windows heeft weer een nieuwe grap uitgehaald. als ik mijn pc aanzet lijkt alles normaal te werken, muis gaat aan, toetsenbord gaat aan. vervolgens gaat windows opstarten en wordt het toetsenbord uitgeschakelt. alle oplossingen die ik tot nu toe heb gevonden gingen ervan uit dat je bij configuratiescherm kan komen, maar ik kan niet inloggen zonder toetsenbord, of toch wel? tis een meetje een "no keyboard found, press F8 to continu" probleem. het ligt nl. niet aan het toetsenbord, heb ook 2 andere geprobeerdt en die doen ook niks. het is een usb toetsenbord, en helaas pindakaas, ik heb geen ps/2 poorten. ik kan nog wel in de BIOS komen. heeft iemand hier een oplossing voor? mvg. rik
 • Volgens mij wordt USB uitgeschakelt even ,had ik ook ,gewoon PS2 gebruikt bij instaleren van windows enzo. Maar heeft u geen PS2?
 • nee, helaas geen PS2, wel 6x usb, firewire, spdif enz. het rare is ook dat het toetsenbord pas uitgaat als windows opstart. bestaan er ook verloopstekkers van PS2 naar usb, want ik heb hier nogwel een oud toetsenbord liggen, misschien dat ik daarmee meer kan. mvg. rik
 • [img:a1800b4c64]http://www.vpi.us/images/gray-usb-ps2.jpg[/img:a1800b4c64] Deze mischien Is het een laptop, of hebben nieuwe moederborden ook geen PS2 meer :cry:
 • tis geen laptop, tis een aldi-pc van 2 jaar oud, grappig was dat het bijgeleverde toetsenbord wel een PS2 stekker had, gekke medion toch. maar goed, dan zal ik eens op zoek naar zo'n verloop-unit.
 • Als ik windows Xp instaleer moet ik ook wel eens overstappen op PS2 ,maar soms ook niet ,ik heb ook zon raar moederbord ,of beter gezegt had ,heb net mn pc verkocht :P
 • Denk dat een standaard ps/2 toetsenbordje goedkoper is dan zo'n verloopstuk. Doet je muis ook niks meer? Want daarmee zou je wel in je configscherm moeten kunnen komen. Wat gebeurt er in safemode?
 • [quote:2f4b4867a3="KoninK"]ik kan nog wel in de BIOS komen.[/quote:2f4b4867a3]My penny.. Was het niet iets van... [i:2f4b4867a3]USB Keyboard Legacy support[/i:2f4b4867a3]
 • en inmiddels doet de muis het ook niet meer als windows opstart, daarvoor wel. en ook kom ik niet meer in de bios, veel ergelijker moet het niet worden.
 • Kun je mischien je bios nog reccetten, want die medion moederbord maakt het wel gek ,kunnen er ook andere moederborden in die pc of alleen medion?
 • heb in de bios de fail-safe settings geladen, toen kon ik in de safe mode opstarten en aldaar werd mijn toetsenbord netjes geinstaleerd. alle problemen zijn dus verholpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.