Vraag & Antwoord

OS Windows

vastloper tijdes verificatie van windows

3 antwoorden
  • Hallo, Een kennis van mij heeft een amd pc met xp draaien. Normaal functioneerde alles goed tot een paar dagen geleden. Nu start de pc op en voordat de accout moet aanmelden komt er een bericht van windows dat windows wordt gecontroleert of geferifiëerd?? Nadat op ja wordt geklikt verschijnt er een scherm waarin staat dat windows al is aangemeld en dat er op OK geklikt dient te worden om verder te gaan. Zodra ditt is gebeurt kun je aanmelden bij de account. Om vervolgens het gehele verhaal van windows controleren opnieuw door te lopen etc. etc. Ik dacht aan een illigale software versie of zoiets, maar alle software is in de winkel samen met de pc aangeschaft. Komt dit verhaal iemand bekent voor? En zo ja hoe is dit te verhelpen?? Groet, Hugo
  • Opstarten in [b:5bd55c4167]Veilige Modus[/b:5bd55c4167] lukt nog wel? Tijdens opstarten op [b:5bd55c4167]F8[/b:5bd55c4167] drukken. Zo ja, draai dan schijfcontrole. Andere account (aanmaken) geen probleem, dan alles hiernaar overzetten.
  • Het in de veilige modus opstarten werkt niet meer volgens de kennis. F8 ingedrukt tijdens het opstarten maar hij liep gewoon door naar de verificatie van windows. Het probleem bestaat nog steeds. Wie heeft hier ervaring mee??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.