Vraag & Antwoord

OS Windows

outlook webacces

Anoniem
undersquad
3 antwoorden
 • Hallo,

  wij draaien onder windows server2003 en exchange2003, tevens maken we gebruik van outlook webacces(owa) nu wil ik bij mijn account ook de mail van een ander kunnen zien, lokaal voeg je dan nadat je op de server rechten heb verdeeld de postbus van een ander toe, maar dit wil ik ook graag via owa ….. is dit mogelijk?

  alvast bedankt
 • Het is niet mogelijk om in OWA een tweede mailbox toe te voegen. Je moet inloggen als de gebruiker waar je ook de mailbox van wil lezen. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van de alias aan de url als je je owa opent. Je krijgt dan zoiets als: "<url>/exchange/pietjepuk" als je de mailbox van Pietje Puk wil openen.

  Overigens zit in de OWA van Exchange 2007 wel de mogelijkheid om een andere mailbox te openen. Deze opent dan in een nieuw IE venster.
 • hoi

  dank je wel voor je antwoord, is het wel mogelijk om iemand anders zijn agenda (calendar) in te zien, ik heb namelijk lokaal op iemand zijn mailbox ingelogd en zijn agenda gedeeld mat mijn naam, maar als ik via owa inlog kan ik niet zijn calendar bekijken, weet je hoe dit werkt?

  alvast bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.