Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen geluid bij vista of ligt het aan de asus f3 series

lilian
7 antwoorden
 • geen geluid bij vista of ligt het aan de asus f3 series???

  koop ik na jarenlang getob met mijn trage ibm - wel ijzersterk- een nieuwe asus f3j series met vista heb ik het ene probleem na het ander (had ik maar geluisterd naar de systeembeheerders op mijn werk geen vista, maar goed)..

  Nu heb ik geen geluid, ik heb al verschillende drivers geprobeerd te downloaden, maar geen succes ook heb ik mijn drivers verwijderd en ze vista opnieuw laten installeren. Geen succes ook heb ik geprobeerd een bestand te verwijderen uit windows, op basis van een tip maar dat bestand kon de computer niet vinden. Goed omdat ik al zo goed geholpen was met een tip op dit forum over de help functie die ik niet kon raadplegen en dit nu door een fix is opgelost hier mijn tweede probleem. Wie oh wie wil de moeite doen om mij te helpen…

  mvgrt, lilian
 • [quote:599ac1278b="lilian"] Nu heb ik geen geluid, ik heb al verschillende drivers geprobeerd te downloaden, [/quote:599ac1278b] Ook die van Windows Update?
  [quote:599ac1278b="lilian"] geen geluid bij vista of ligt het aan de asus f3 series?[/quote:599ac1278b] Als die Windows Vista voorgeïnstalleerd was, zou het geluid gewoon moeten werken. Wordt de geluid driver dan niet goed getoond in Apparaatbeheer? Uitroep- of vraagtekens? Welke type Asus F3 is het? Check alvast Het Asus F3 / (Z53) topic voor ervaringen en reviews van gathering.tweakers.
 • bedankt voor de snelle reactie als ik bij apparaatbeheer kijk staat er dat het apparaat correct werkt. ik heb deze site ook gezien, maar helaas niks over dit probleem wel kwam ik problemen tegen als ik zoek op vista en geluid. misschien nog maar een keer de helpdesk bellen
  asus z53jc-ap186c-t5500
 • bedankt voor de snelle reactie als ik bij apparaatbeheer kijk staat er dat het apparaat correct werkt. ik heb deze site ook gezien, maar helaas niks over dit probleem wel kwam ik problemen tegen als ik zoek op vista en geluid. misschien nog maar een keer de helpdesk bellen
  asus z53jc-ap186c-t5500

  mvgrt, lilian
 • [quote:bc5ed23bf7="lilian"]als ik bij apparaatbeheer kijk staat er dat het apparaat correct werkt. [/quote:bc5ed23bf7] Dan zou je dus geen nieuwe drivers meer hoeven te installeren. Zijn de externe speakers correct aangesloten? En wat gebruik je als geluidsbron? Werken de systeem geluiden van Vista zelf wel?
 • hallo,

  fijn dat ik reactie krijg, maar hoe check ik dat met de externe speakers, als ik muziek afspeel zie ik wel beweging er zijn geluidsgolven - ik kan helaas geen printsreen invoegen - . de systeemgeluiden als ik bijv opstart werken ook niet, ik heb het bijv getest door een geluid weer te geven als er nieuwe email is, dan hoor ik ook niks terwijl ik dat wel heb ingesteld. ik heb helpdesk gebeld over dit en andere problemen ze stelde -asus- een recovery voor heb ik gedaan toen was ik alles kwijt mijn backups waren blijkbaar ook niet goed opgeslagen. Alles van de laatste maand alles weg mijn boekhouding…alles, maar goed het gaat nu om het geluid. En wat gebruik je als geluidsbron snap ik niet helemaal dit is wat er onder app.beheer staat: Digital Output Device (SPDIF)


  heb de neiging om xp weer te installeren…..

  grt, lilian
 • [quote:1f91d5d87b="lilian"]ze stelde -asus- een recovery voor. [/quote:1f91d5d87b] Was dat XP of Vista?
  [quote:1f91d5d87b="lilian"]asus z53jc-ap186c-t5500 [/quote:1f91d5d87b] Ovet dit exacte type heb ik geen info over kunnen vinden. Wel een review over Asus F3Ja. Window XP Home edition is pre-installed by Asus. In hoeverre komt deze overeen? Heeft jouw type ook een 1 x Headphone-out jack. Heb je daarop een hoofdtelefoon geprobeerd? Of PC speakers op geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.