Vraag & Antwoord

OS Windows

webdevloper van microsoft kan niet instaleren zonder sp2

Anoniem
sc
3 antwoorden
 • Geachte,

  Na een crash van mijn harde schijf, heb ik alles moeten formateren. Als ik nu xp weer instaleer, en sp2 wil instaleren dan crasht mijn pc altijd. Dit is echter een probleem in die zin dat de webdevloper van mircosoft niet kan worden geinstalleerd zonder sp2…. Kan ik dat omzeilen? Zodat ik de webdevloper wel kan instaleren zonder sp2?


  Alvast bedankt,

  Sander
 • [quote:2326ea2544="sc"]Zodat ik de webdevloper wel kan instaleren zonder sp2? [/quote:2326ea2544] Om welke webdevloper en versie van Microsoft gaat het? Als XP SP2 is vereist volgens de systeem vereisten van Microsoft, dan is dat echt zo. Als je SP2 niet kunt installeren, check dan of in je systeemtray 1 van deze applicaties wordt gestart. Probeer SP2 te slipstreamen met de XP CD via nlite. Om wat voor een merk/type PC gaat het? Hoeveel RAM?
  [quote:2326ea2544="sc"]Na een crash van mijn harde schijf, heb ik alles moeten formateren. [/quote:2326ea2544] Dit kan duiden op een probleem met de harddisk. Check deze voor alle zekerheid met de diagnostische software van de fabrikant http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287
 • Heeft weinig met programmeren te maken, dus ik verplaats hem hierheen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.