Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

mediacenter

Rosturp
10 antwoorden
  • Op mijn PC waar vista is geïnstalleerd kan ik in mediacenter mijn afbeeldingen niet zien. Mijn afbeeldingen staan samen met mijn muziekbestanden op een tweede harde schijf elk in een eigen partitie. De muziek is wel te zien en te horen via mediacenter. De afbeeldingen staan in aparte mappen. Deze mappen zijn wel te zien ook kan ik de afbeeldingen sorteren op jaar , label etc. doch als ik ze aanklik komt de melding deze map bevat geen afbeeldingen. In Fotogalerie zijn ze gewoon zichtbaar. Wie helpt?
  • [quote:a64ee18637="gervanbeek"]Op mijn PC waar vista is geïnstalleerd kan ik in mediacenter mijn afbeeldingen niet zien. Mijn afbeeldingen staan samen met mijn muziekbestanden op een tweede harde schijf elk in een eigen partitie. De muziek is wel te zien en te horen via mediacenter. De afbeeldingen staan in aparte mappen. Deze mappen zijn wel te zien ook kan ik de afbeeldingen sorteren op jaar , label etc. doch als ik ze aanklik komt de melding deze map bevat geen afbeeldingen. In Fotogalerie zijn ze gewoon zichtbaar. Wie helpt?[/quote:a64ee18637] Soory de melding die komtis; De afbbeelding kan niet worden weergegeven.
  • [quote:e429f62f3f="gervanbeek"][size=9:e429f62f3f]Mijn afbeeldingen staan samen met mijn muziekbestanden op een tweede harde schijf[/size:e429f62f3f][/quote:e429f62f3f]Misschien niet op de juiste manier als standaard map ingesteld.
    Start > Search > [b:e429f62f3f]shell:pictures[/b:e429f62f3f]
  • In het register veranderd doch hetzelfde probleem
  • [quote:4d5e24d7fd="gervanbeek"][size=9:4d5e24d7fd]In het register veranderd doch hetzelfde probleem[/size:4d5e24d7fd][/quote:4d5e24d7fd]Geen kritiek of zo, maar het is slechts een oneliner.
    Geef feedback van je handelingen die > shell:pictures (welk doel opent)
    Wat als je vers begint met de standaard map op de C enz enz 8)
    Herstart…
    http://www.google.nl/search?hl=nl&q=vista+shell%3Apictures&btnG=Zoeken&meta=
  • Partitie heet O:\
    Foto's staan in O:\ Foto's
    Snelkoppeling heel Afbeeldingen
    In regedit veranderd in O:\Afbeeldingen hielp dus niet en kreeg als ik de snelkoppeling aanklikte ook niet meer mijn foto's te zien dus toen weer veranderd in O:\Foto's en zie ik weer bij aanklikken mijn foto's doch in media center blijf ik de melding krijgen kan afbeelding niet weergeven. [/img]
  • [quote:6f5261d46a="gervanbeek"]De afbeelding kan niet worden weergegeven.[/quote:6f5261d46a]Vrije vertaling: "No pictures were found"
    Maak een back-up/herstelpunt.
  • Mooi, maar wat moet ik hier mee. Hier staan zoveel vermeldingen van het register. En een backup/ herstelpunt heb ik u niet zoveel aan. Het leed is al geschied. Inderdaad heb ik ook nero geïnstalleerd en daarna weer verwijderd. De fix die in de link staat is mij te uitgebreid, ik weet niet waar ik moet beginnen.
  • [quote:7d7bd9a19f="gervanbeek"][size=9:7d7bd9a19f]De fix die in de link staat is mij te uitgebreid, ik weet niet waar ik moet beginnen.[/size:7d7bd9a19f][/quote:7d7bd9a19f]Tja…. moeilijk. Veel meer dan het volgende kan ik je ook niet zeggen.
    Of de registersleutels één voor één naar een tekst-bestand kopiëren en deze opslaan als "Alle bestanden" HierEenNaam[b:7d7bd9a19f].reg[/b:7d7bd9a19f]
    Of je pakt ze gelijk allemaal….. :roll:
    Misschien dat een expert op dit gebied wil reageren.

    Ondertussen kan je creatief gaan Googlen met de aangedragen woorden.
    Vista media center no pictures found nero
  • Gisteravond, zeg maar nacht van gehele tekst een reg. bestand gemaakt en (na backup maken) in register geïmporteerd kwam wel met een foutmelding dat sommige bestanden in gebruik waren. Doch na opnieuw opstarten draaide mediacenter goed.

    [b:b9daf5ff71]Bedankt[/b:b9daf5ff71]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.