Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet instellen op Virtual PC 2007

4 antwoorden
  • Op mijn PC met Windows Vista heb ik MS Virtual PC 2007 geïnstalleerd. In de Virtual PC consol heb ik WIN98 geïnstalleerd. Probleem is dat ik niet weet hoe ik een werkende internetverbinding moet opzetten. Wie kan mij verder helpen?
  • [url=http://www.bizzonweb.net/helpdesk/verbinding/windows/Windows%2098%20%20Verbinding%20%20Windows%20Internet%20Wizard%20inbel.html]Google[/url] is je vriend.
  • Ik heb liever dat het Forum zijn vriend is (en je het dus gewoon even uitlegt...) Standaard werkt VirtualPC met gedeelde netwerkverbindingen. Mogelijk moet je nog even de VirtualPC Tools installeren. Via Action, Install or Update Virtual Machine Additions. ZIe ook de online [url=http://www.computertotaal.nl/web/show/id=815059/contentid=66198]cursus[/url], stap 15 ofzo. Stap 10 dus. groetjes Edmond
  • [quote:5edbd05f0e="Edmond Varwijk"]Ik heb liever dat het Forum zijn vriend is (en je het dus gewoon even uitlegt...)[/quote:5edbd05f0e]Excuses.. en ik zie dat ik nog naar de verkeerde site link ook. :roll: Zal de temperatuur wel zijn geweest..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.