Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

E-mail adressen rubriceren in Vista Premium

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Het in Windows Vista Premium opgenomen mail programma [u:b4948b603a] Windows mail voorziet niet - althans niet rechtstreeks - in het maken van mappen voor categorieren e-mail adressen[/u:b4948b603a]., zoals Familie, etc. etc. Dus staan die nu allemaal ongerubriceerd onder elkaar. Ik zoek mij dus elke keer wild naar de juiste adressen waaraan ik een bericht wil verzenden.

  Ik meende dat wel even op te kunnen lossen door uit mijn oude PC via de CD-tje de adressen - die in mijn oude computer gerubriceerd stonden - te importeren. Dat bood geen oplossing want alle adressen kwamen weer ongerubriceerd in Windows Mail.

  Is er al iemand met veel e-mail adressen zo ver dat het is gelukt om Mappen te maken? Dat moet toch op de een of andere wijze mogelijk zijn want ik kan mij voorstellen dat dit voor meer mensen met veel adressen een wanhoop is, en uiteraard zeker voor ondernemers.

  (Opa) Cor
 • [quote:d7c87475ea="Esceha"]Ik zoek mij dus elke keer wild naar de juiste adressen waaraan ik een bericht wil verzenden.[/quote:d7c87475ea]Waarom zoeken, de naam wordt toch automatisch aangevuld.

  Worden de adressen in Vista Windows Mail niet "Contacten" genoemd.
  Kan ik Windows Contactpersonen gebruiken met andere programma's dan Windows Mail?

  Uw contactpersonen beheren.
 • Ik spreek over flinks aantal e-mail adressen. Om gebruik te kunnen maken van het automatisch aanvullen zou ik het begin van al die adressen moeten weten en dat is een ondoenlijke zaak.

  Dus wil ik via de normale weg de e-mails voorzien van een of meer adressen. En betekent met Windows Mail dat ik de gehele rij moest doorlopen om en of meerdere geadresseerden op te zoeken. Door elk adres van een bepaalde categorie vooraf te laten gaan door een nummer is een tussenoplossing want dan nog moet ik zoeken omdat ik niet uit het hoofd weet onder welk serienummer bepaalde adressen vallen.

  Groepen aanmaken biedt ook geen oplossing aangezien er geen vaststaande series zijn waaraan ik bepaalde berichten (door)zend.

  (Opa) Cor
 • [quote:7bb952a9d4="Esceha"][size=9:7bb952a9d4]Ik spreek over flinks aantal e-mail adressen. Om gebruik te kunnen maken van het automatisch aanvullen zou ik het begin van al die adressen moeten weten en dat is een ondoenlijke zaak.[/size:7bb952a9d4][/quote:7bb952a9d4]Heb je dit ook wel uitgetest?
  Heb (nog) geen ervaring met Windows Mail. Spreek dus vanuit Outlook Express gebruik.
  Begin een voornaam te typen (die ken je toch :wink: ) deze wordt aangevuld. Of achternaam (deze wordt niet altijd aangevuld)
  Zijn er meerdere e-mail adressen voor de desbetreffende persoon, verschijnt een pop-up venster zodra op verzenden wordt geklikt om alsnog een keuze te maken.

  Gewoon even testen, zonder de berichten daadwerkelijk te verzenden :wink: :lol:
 • Ik ben van een generatie die niet iedereen bij voornaam noemt. Nietemin sta ik met een aantal van die ''u'' mensen op dermate goede voet dat ik ze bij voornaam noem. Dat betekent dat ik uit mijn hoofd moet gaan leren wie er met voornaam en wie er met achternaam in mijn adressen bestand staat.

  Los daarvan zijn computers er niet voor werkverschaffing, waarmede ik bedoel dat ik het vreemd vind dat ik namen moet typen van degenen aan wie ik een bepaald bericht (door)zend, terwijl in het oude systeem een klik voldoende was om een adres toe te voegen. Dat dit nu niet meer mogelijk is - althans tot dit moment - noem ik het spreekwoordelijke [i:0e562d39c0]''paard achter de wagen spannen''[/i:0e562d39c0], ofwel van de auto terug naar de handkar…….. Maar dat zal Bill Gates, cum suis, een rot-zorg zijn, want hij hoeft zijn berichtjes niet zelf te versturen.
 • [quote:9dc98e486f="Esceha"][size=9:9dc98e486f]Ik ben van een generatie die niet iedereen bij voornaam noemt. Nietemin sta ik met een aantal van die ''u'' mensen op dermate goede voet dat ik ze bij voornaam noem. Dat betekent dat ik uit mijn hoofd moet gaan leren wie er met voornaam en wie er met achternaam in mijn adressen bestand staat.[/size:9dc98e486f][/quote:9dc98e486f][quote:9dc98e486f="Rosturp"]Heb je dit ook wel uitgetest?[/quote:9dc98e486f]Doe nu even een beetje moeite om het uit te testen.
  Heb zelf in OE diverse contacten de nickname "[i:9dc98e486f]Meneer[/i:9dc98e486f]" gegeven.
  Ik gebruik dan ook de naam "[i:9dc98e486f]Meneer[/i:9dc98e486f]" om een e-mail te versturen. Op het moment van verzenden opent en een pop-up met alle contacten die ik met "[i:9dc98e486f]Meneer[/i:9dc98e486f]" aanspreek.
  Hoef dus niet zelf te zoeken….. dat doet Windows voor mij.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.