Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan windows classic style niet laden.

P_Devil
6 antwoorden
 • HELP!

  ik krijg als ik de classic styl van windows wil gebruiken de foutmelding
  kan niet laden omdat niet geladen kan worden..
  en dat is met alle stylen die anders zijn dan de windows xp styl.
  weet iemand wat ik kwijt ben of er aan kan doen??
  Er worden trouwens GEEN details weergegeven bij de foutmelding!… (er staat "details: "

  [img:1be801d6ab]http://paginaomtetesten.2kool4u.net/phpBB/images/avatars/gallery/Ice%20blokje/ice12.png[/img:1be801d6ab]P_devil
 • [quote:ffecc9190f="P_Devil"]Ik krijg als ik de classic styl van windows wil gebruiken de foutmelding: "kan niet laden omdat niet geladen kan worden." En dat is met alle stylen die anders zijn dan de windows xp styl.[/quote:ffecc9190f] Had je die tips dan al geprobeerd uit dat andere topic over Start Menu Fout! En post het resultaat hiervan. Had je al een Repair install geprobeerd?
 • [quote:a7a3cff1ad="jolo"][quote:a7a3cff1ad="P_Devil"]Ik krijg als ik de classic styl van windows wil gebruiken de foutmelding: "kan niet laden omdat niet geladen kan worden." En dat is met alle stylen die anders zijn dan de windows xp styl.[/quote:a7a3cff1ad] Had je die tips dan al geprobeerd uit dat andere topic over Start Menu Fout! En post het resultaat hiervan. Had je al een Repair install geprobeerd?[/quote:a7a3cff1ad]

  Ik heb die tips uit de eerste geprobeerd.. maar die zijn van andere aard.. hij is een bestand kwijt en ik zou niet weten welk bestand ik dan kwijt zou moeten zijn..

  die tweede durf ik niet te doe.. bestanden instaleren die windows zouden repareren??.,. daar heb ik geen goede ervaring mee sorry!
 • [quote:b770a7254e="P_Devil"] hij is een bestand kwijt en ik zou niet weten welk bestand ik dan kwijt zou moeten zijn.. [/quote:b770a7254e] Daarom stelde ik ook een Repair install voor.
  [quote:b770a7254e="P_Devil"]bestanden instaleren die windows zouden repareren??.,. daar heb ik geen goede ervaring mee sorry![/quote:b770a7254e] Maar vind je de uitleg in die link die ik postte, dan niet duidelijk genoeg? Als je zo een Repair install doet, blijven alle configuratie instellingen en data behouden. Beschadigde systeem bestanden worden gerepareerd. Voor alle zekerheid zou je nog een back-up van onmisbare data vooraf kunnen doen. Is er dan bij jouw in het verleden dan iets fout gegaan, bij een Repair install?
 • nee.. maar ik ben bang dat ik alles kwijtraak en of mijn computer onbruikbaar maak…

  ik begrijp toch goed dat het een pro. is dat je van het internet download?

  en blijft data behouden?? hoe kan het dan gerepareerd worden als ik vragen mag?

  (kan je systeem herstel doen na het laten lopen van het herstel bestand?
 • [quote:61fb4b685d="P_Devil"] ik begrijp toch goed dat het een pro. is dat je van het internet download? [/quote:61fb4b685d] Had je die link wel gelezen http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Je hoeft er waarschijnlijk niets voor te downloaden. Een Repair install doe je met je Windows XP installatie CD. (Dus niet via een herstel CD of -partitie, die je zou kunnen aantreffen bij merk PC/Laptops) Alleen als je later Service Pack 2 geïnstalleerd hebt, dan kun je beter Service Pack 2 (opnieuw) downloaden en slipstremen met je Windows XP CD via nlite. http://www.nliteos.com/
  [quote:61fb4b685d="P_Devil"] en blijft data behouden?[/quote:61fb4b685d] Er zou geen data bij verloren moeten gaan. Maar omdat niets honderd procent zeker is, is een back-up van documenten die je niet wilt verliezen, aan te raden.[quote:61fb4b685d="P_Devil"] hoe kan het dan gerepareerd worden als ik vragen mag?[/quote:61fb4b685d] Hier is ook nog een Nederlandstalige versie van: Hoe repareer je Windows XP? http://www.windows.hccnet.nl/tips/2004/tipjan2004.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.