Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

"Applying computer settings" traag

rodie86
1 antwoord
  • Hallo,

    Ik heb een probleem met 1 computer in ons netwerk. De computer blijft een aantal minuten hangen in het applying computer settings scherm. Dit gebeurt na het inloggen op het domein.
    De volgende stappen het ik al geprobeerd:

    - Computer uit het domein gehaalt en weer opnieuw aangemeld in het domein
    - Het profiel lokaal weggegooit
    - handmatig de dns ingesteld
    - NetBIOS via TCP/IP ingeschakeld
    - NLA ( Network Location Awareness) service uitgezet
    - START -> RUN -> net stop winmgmt
    Delete the following folder %windows%\system32\wbem\repository
    START -> RUN -> net start winmgmt
    - Webclient service uitgeschakeld

    Het probleem treed niet op als de netwerkkabel niet is aangesloten. Als er met een andere gebruiker wordt ingelogt treed hetzelfde probleem op. En als er wordt uitgelogd en daarna weer wordt ingelogd treed het probleem gek genoeg niet op.
    De DNS hebben we op twee 2003 servers ingesteld. De client betreft een Windows xp sp2 pc.
    Ook heb ik "verbose debugging for userenv.log" aangezet en hier zie ik het volgende waar ongeveer 1 minuut tussen zit:

    USERENV(31c.638) 10:57:45:684 MIDL_user_free enter
    USERENV(31c.320) 10:58:51:890 INitializePolicyProcessing: Initialised Machine Mutex/Events

    Weet iemand misschien een oplossing voor dit probleem?? Alvast bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.