Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

[Media Player - Vista] Media Laden Langzaam

None
8 antwoorden
  • Beste Forum Bezoekers,

    Enkele weken geleden hebben wij een nieuwe computer aangeschaft met daarop Windows Vista en de daarbij behorende Windows Media Player.

    Alles werkt verder prima alleen duurt het ongeveer 7 seconden voordat Windows Media Player een audionummer heeft geladen en af begint te spelen en ook weer dat aantal seconden als het volgende nummer moet beginnen/worden geladen (ook wanneer ze allebei al in de afspeellijst staan).

    Ik heb google al geraadpleegd maar niets bruikbaars kunnen vinden, iemand enig idee?

    Bedankt! :D
  • EJ hallo,

    Ik heb precies hetzelfde probleem. ook een nieuwe computer met vista en windows mediaplayer 11.

    Het laden van audio bestanden gaat egt heel langzaam ong 7 a 9 sec.
    Ook gaat hapert/stottert elk nummer als het bijna is afgelopen (20 sec daarvoor ong.)

    Heeft iemand hier nog meer last van?
    En nog beter, heeft hier iemand een oplossing voor?

    Ik hoor het wel
    Alvast bedankt.
  • Wat voor pc heb je?
    Ruime vista eisen?

    Die van mij haperd alleen als je heel druk met iets bezig bent.
  • Mij computer loop op Windows Vista Home Basic.
    [u:43481c7145]Duo[/u:43481c7145] Cor 1,87 GHz
    1000 MB intern geheugen

    Het maakt niet uit of ik nu veel of helemaal geen andere progjes heb open staan ALTIJD bij elk nummer duurt het 7 a 9 sec om te laden en bij elk nummer happert en stotter hij ong 20 sec voor het einde of ik nu veel van mij systeem eis of dat ik alleen maar windows mediaplayer heb openstaan.

    Hebben hier nog meer mensen last van ?
    En heeft iemand hier een oplossing/ verklaaring voor?
  • Ik sluit me bij jullie aan, ik heb ook precies hetzelfde probleem hardstikke irritant.

    Nieuwe computer, met Windowas VISTA

    Ieder keer op hetzelfde punt van de statusbalk blijft haperen.


    Dus als iemand een oplossing heeft…..


    GRAAG!!!!
  • Ik had hetzelfde probleem en heb contact opgenomen met Dell,
    Hun oplossing was dat ik mijn bios moest updaten en mijn geluidskaart ook. Als dit is gedaan is je probleem opgelost.
    Ik heb ook nieuwe computer met windows Vista
  • Heehalloo lotgenoten,

    Ook ik zit met dit probleem!

    Ik heb net een week een nieuwe Dell met Vista Business (Intel Core 2CPU 1,67 GHz en 1014 MB werkgeheugen)…

    Ik heb van mijn oude PC mijn playlists voor Media Player en ruim 5200 nummers (21,6 GB) gekopieerd, maar nu duurt het gemiddels zelfs 32 sec. om te laden! (voorheen, op XP, ging dit vrijwel onmiddellijk)
    En ook dat haperen is het geval…

    WAAR IS DE HELD DIE ONS ECHT KAN HELPEN? (bedoel, ik ga niet zelf kloten aan de BIOS van m'n gloednieuwe laptop)

    Groeten,
    Dwergberg
  • Bij deze, de Held meld zich.

    Het probleem van lange laad tijden en stotteren tegen het einde van het spelen van een audio file (.mp3) ontstaat bij een combinatie van Dell, Vista en windows media player (11).

    De oplossing licht niet voor de hand maar werkt wel.
    Ga naar je start menu, type in search de term "sound". Er verschijnt in het menu een speaker icoontje met de tekst "sound", open deze.

    In het tab blad "playback" open je de properties van "speakers". In het tabblad "enhancements" vink je het vakje aan van "Disable all enhancements". Bevestig alle menu`s met apply en ok, en het probleem is voorbij.

    Deze informatie vond ik met wat klikken op de site van dell. Niks niet bios kloten dus!!!

    [quote:db38ad8530="Dwergberg"]Heehalloo lotgenoten,

    Ook ik zit met dit probleem!

    Ik heb net een week een nieuwe Dell met Vista Business (Intel Core 2CPU 1,67 GHz en 1014 MB werkgeheugen)…

    Ik heb van mijn oude PC mijn playlists voor Media Player en ruim 5200 nummers (21,6 GB) gekopieerd, maar nu duurt het gemiddels zelfs 32 sec. om te laden! (voorheen, op XP, ging dit vrijwel onmiddellijk)
    En ook dat haperen is het geval…

    WAAR IS DE HELD DIE ONS ECHT KAN HELPEN? (bedoel, ik ga niet zelf kloten aan de BIOS van m'n gloednieuwe laptop)

    Groeten,
    Dwergberg[/quote:db38ad8530]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.