Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows kwijt

Anoniem
None
13 antwoorden
 • SIW (system information for Windows) , is info tool wat je ook de mogelijkheid geeft om cd' keys en wachtwoorden te achterhalen van geinstalleerde toepassingen.
  Zie de knop secrets.
  http://www.gtopala.com/

  edit
  Te traag :wink:
 • Ja, je gelooft het niet.  3 PC's in huis, en om trammelant te voorkomen voor alledrie maar windows XP origineel aangeschaft. Nu heb ik na een uur zoeken en het hele huis op de kop te zetten de conclusie getrokken dat ik een ervan kwijt ben.  Nu vraag ik me af of het mogelijk is om de werkende pc opnieuw te installeren, zonder de productcode te hebben, en de cd te hebben. Ik kan wel een cd van een andere gebruiken, maar dan heb ik de productcode niet…. kan die misschien op de een of andere manier uit de pc gehaalt worden?  Alvast bedankt!!
 • er bestaan wel programma's welke je huidige product key laten zien. Moet je even op googlen. Vervolgens kan je met die code en een andere cd windows opnieuw installeren
 • Hiermee dus: http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml
  Als het dezelfde windows versie is (ook taal), zou ie gewoon te gebruiken moeten zijn.
 • Kalf, put? Als je toch zoveel geld besteed aan een licentie dan kun je toch niet menen dat de enige plek waar je die licentie hebt, in een softwarebox is. Alle keys zowiezo ook op de pc opslaan in Excel of KeePass ofzo. Access-databaseje, Filemaker. Voorkom zulke ellende.

  groetjes Ed
 • [quote:9711af52bd]Ja, je gelooft het niet.[/quote:9711af52bd]
  Inderdaad, ik geloof het niet, en dan ben ik nog niet eens van de slimste….mogelijk zijn anderen meer naief hier…:-)
  Je houd het niet voor mogelijk wat sommigen uitvinden als excuus om een illegale versie erop te krijgen.
 • [quote:b7691c3547="Edmond Varwijk"]Kalf, put? Als je toch zoveel geld besteed aan een licentie dan kun je toch niet menen dat de enige plek waar je die licentie hebt, in een softwarebox is. [/quote:b7691c3547]

  Jawel, hier ook alleen in de doos
 • [quote:ebd509b78f="Edmond Varwijk"]Kalf, put? Als je toch zoveel geld besteed aan een licentie dan kun je toch niet menen dat de enige plek waar je die licentie hebt, in een softwarebox is. Alle keys zowiezo ook op de pc opslaan in Excel of KeePass ofzo. Access-databaseje, Filemaker. Voorkom zulke ellende.

  groetjes Ed[/quote:ebd509b78f]


  Het is ook zeker niet zo dat ik er niet van geleerd heb hoor…. :oops:  [quote:ebd509b78f="Alicante"][quote:ebd509b78f]Ja, je gelooft het niet.[/quote:ebd509b78f]
  Inderdaad, ik geloof het niet, en dan ben ik nog niet eens van de slimste….mogelijk zijn anderen meer naief hier…:-)
  Je houd het niet voor mogelijk wat sommigen uitvinden als excuus om een illegale versie erop te krijgen.[/quote:ebd509b78f]  Je mag geloven wat je wil, daar heb ik verder echt geen boodschap aan. Vanwege een nieuwe harddisk wil ik winxp opnieuw installeren.

  Ik heb meerdere minder legale dingen op mijn pc, maar 1 ding blijf ik wat dat betreft vanaf, om, zoals ik al eerder zei, trammalant te voorkomen.


  En ik weet dat veel mensen de raarste dingen verzinnen om illegaal de zooi aan het draaien te krijgen, maar daar heb ik totaal geen boodschap aan.

  Bij deze: deze windows versie is LEGAAL. Wanneer je niets contructiefs mede te delen hebt in een vraagtopic van mij, gelieve dan niets mede te delen.
 • Man, man, man toch….3 PC's draaien en je weet niet eens hoe je de code moet achterhalen ? Dat is pas constructief !!
 • [quote:0b6ab93b87="Alicante"]Man, man, man toch….3 PC's draaien en je weet niet eens hoe je de code moet achterhalen ? Dat is pas constructief !![/quote:0b6ab93b87]  Weer zon geweldige mededeling waar ik echt mee geholpen ben.

  Ik weet het niet, omdat ik dit probleem nog nooit eerder tegengekomen ben.


  Zullen we nu weer ontopic gaan allemaal:


  Ik zal vanavond eens wat van die programmatjes proberen.
 • [quote:274209b954]omdat ik dit probleem nog nooit eerder tegengekomen ben[/quote:274209b954]Ik ook niet, maar een ietwat Pc user weet dat je iedere info kunt terugvinden in het register.
 • [quote:573e40dd54="THE_GAME_MEN!"][quote:573e40dd54="Edmond Varwijk"]Kalf, put? Als je toch zoveel geld besteed aan een licentie dan kun je toch niet menen dat de enige plek waar je die licentie hebt, in een softwarebox is. [/quote:573e40dd54]

  Jawel, hier ook alleen in de doos[/quote:573e40dd54]

  Bij mij trouwens ook.
 • nou mensen, het is gelukt hoor, bedankt!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.