Vraag & Antwoord

OS Windows

TweakUI

5 antwoorden
  • Hallo. Ik ben op zoek naar het tooltje TweakUI in het Nederlands. Uiteraard heb ik al gekeken op de downloadpagina van Microsoft, maar daar staat alleen de engelstalige versie. Wie weet mij te vertellen waar ik de NL-versie kan vinden, let wel: voor Win 98SE.
  • [quote:99931453fd="Charles-98"]Hallo. Ik ben op zoek naar het tooltje TweakUI in het Nederlands. (..) voor Win 98SE. [/quote:99931453fd] Check eerst of de Engelstalige TweakUI bruikbaar voor je is, met behulp van [url=http://www.schoonepc.nl/optim/tweakui.html]deze tips van schoonepc.[/url] Voor het downloaden van de enige Nederlandstalige TweakUI For Dutch 98 SP 2.0 die ik kon vinden, check je [url=http://www.msfn.org/board/Dutch_TweakUI_testers_please_t38616.html&p=275014]deze topic op msfn.[/url] Ik heb 'm zelf niet getest. Maar de download link werkt nog wel.
  • Dank voor de link. Een hele interessante site, zo te zien. Tuurlijk, dat engelstalige tooltje zou best werken, maar ik heb Windows het Nederlands en dus probeer ik ook de andere software in het Nederlands te krijgen.
  • Via die link downde ik die zip, op het forum staat dat je de inf moet installeren, dit deed ik, er werd wat geïnstalleerd, maar TweakUI blijft in het Engels bij mij. Is de oorzaak dat die zip niet voor de 2-versie bestemd is, of doe ik iets fout?
  • Op een oude Pentium II 300Mhz met onder andere Windows 98 Tweede Editie heb ik zojuist zelf de in die topic genoemde [url=http://members.chello.nl/h.nekeman1/98spnl/]Dutch Win98 SP 2.03[/url] die de Nederlandstalige TweakUI 1.33 al heeft, geïnstalleerd. Die Nederlandstalige TweakUI 1.33 wordt met de Unofficial Windows 98 SE Service Pack NL 2.0.3 meegeïnstalleerd, indien deze tijdens het installeren wordt gevinkt. Helemaal vlekkeloos liep dat niet bij mij. Enig tijd na het starten van Win98 SP 2.03 setup moest de PC opnieuw worden opgestart. Tijdens dat opstarten verscheen een foutmelding [code:1:d6ad190973] Wininit.exe ontbreekt/kan niet worden geladen. [/code:1:d6ad190973] Er moest op een toets worden gedrukt om verder op te starten. Het installeren ging verder en duurde lang. Dat was te zien aan een bewegend trommeltje. Uiteindelijk ging de PC naar de spaarstand. Deze was daar niet meer uit te krijgen via de muis of toets. Ik heb op de resetknop gedrukt. Echter nadat die oude PC weer opnieuw was opgestart in Windows 98 Tweede Editie, bleek TweakUI wel te zijn geïnstalleerd. En zover ik het kan bekijken ziet deze er Nederlandstalig uit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.