Vraag & Antwoord

OS Windows

Easy transfer niet zo "Easy".

4 antwoorden
  • Ik wil mijn oude bestanden overzettten vanaf mijn XP machine, naar mijn laptop met Vista Premium. Op de xp machine heb ik easy tranfer gedownload en het migratiebestand aangemaakt. Dit staat gedeeld. Via de Vista pc lukt het echter niet het bestand binnen te halen. Ik zie het bestand, het netwerk ziet ook de map, maar ondanks dat ik volledige rechten op beide machines heb, ben ik niet bevoegd! Wat te doen?
  • Tsja, zo'n transfer neemt behalve bestanden ook register instellingen mee. En die kun je vast niet gebruiken in vista. Doe het maar gewoon op de ouderwetse manier. Dus documenten kopiëren naar een externe schijf, of branden op een dvd. Dan deze weer op je vista pc zetten.
  • Er is met enige regelmaat een aardig probleem om de machtigingskwestie tussen een XP en een Vistamachine (niet) op te lossen. Je kunt je daarin gaan verdiepen of Gerbens suggestie volgen.
  • Probleem opgelost, het bleek toch een rechtenkwestie te zijn. Heb de map naar sharedocs gesleept en volledige rechten gegeven en toen werkte het.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.