Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

contactpersoon pst

hannegien
9 antwoorden
 • Ik heb alle mappen van contactpersonen kunnen importeren op mijn nieuwe laptop, behalve het cusristen pst ( voor mij het belangrijkste) bestand.
  Ik vind dit heel raar. :o Kan iemand mij uitleg geven?

  Hartelijk bedankt
  Ans
 • Het is niet helemaal duidelijk uit welk programma je contactpersonen komen en in welk programma ze moeten worden geimporteerd.
  Is dat Outlook of outlook express of iets anders?
  Dat maakt namelijk een beetje verschil.
 • [quote:5ca320e790="hannegien"]pst[/quote:5ca320e790]*.PST doet mij Office Outlook vermoeden, maar net wat [b:5ca320e790]Yoyo[/b:5ca320e790] schrijft… info over versie (ook Windows) en handelingen doet vaak wonderen.

  Kijk eens of het kukt met het hulpprogramma Microsoft Outlook-reservekopie
 • Vertel ook even waarom het niet lukt en welke foutmelding je krijgt. Zo geef je wel erg weinig informatie namelijk (zoals de anderen ook al laten doorschemeren).

  groetjes Edmond
 • sorry idd weinig info gegeven

  Ik ben aan het werk met MS office outlook 2007
  Ik heb allemaal pst bestanden gemaakt van mijn contactprsonen mappen.
  Ik wil deze overzetten naar mijn nieuwe laptop.
  Alles is gelukt, dus de map, familie, gsm contacten etc. prima geimporteerd.

  Alleen het bestandje cursisten.pst wordt niet geimporteerd.
  Ik krijg geen foutmelding, er gebeurd gewoon niks.

  hoop dat iemand kan helpen.
  het is mijn belangrijkste bestand

  Ans
 • En al die contactpersonen etc zitten ook op een oude laptop ofzo met Outlook versie???

  Waarom dan allemaal verschillende PSTs gemaakt? Als je van die vorige Outlook/pc de PST pakt en overzet, zit alles daar toch al in?

  groetjes Edmond
 • als ik alles bij elkaar doe en maak 1 groot pst bestand van de contactpersonen heb ik alle adressen weer door elkaar
  en kan ik zo'n 1000 adressen weer gaan uitzoeken op "soort"
  Ik heb dit al vaker gedaan op deze manier en het is altijd goed gegaan net zoals vandaag behalve dan dat ene bestandje.

  het is van Ms office outlook 2007 naar MS outlook 2007 gegeaan.
  Dus daar is niets aan veranderd

  groetjes Ans
 • Ik denk dat Edmund bedoelt dat je het complete outlook.pst bestand van je oude computer copiëert naar je nieuwe computer en, direct nadat je outlook hebt geïnstalleerd de nieuw aangemaakte outlook.pst daarmee overschrijft. Je hebt dan al je email, contacten etc. in je nieuwe outlook zitten op dezelfde manier als je dat op je oude computer had. Dus ook de mappen die je onder contacten had aangemaakt.

  Verder had je ook bij het exporteren van je contacten 'inclusief submappen' kunnen aanvinken. Dan zitten alle contacten in één nieuw pst-bestand met de mapstructuur (dus niets door elkaar.)

  Jij hebt het anders gedaan, en het is natuurlijk vreemd dat het met alle bestanden goed gaat, behalve één. De eerste vraag is natuurlijk of die file misschien niet deugt. Als hij corrupt is zou er een foutmelding moeten komen. Kun je hem wel openen? (Dus niet importeren, maar file / open / personal folders file (.pst) Als dat het geval is kun je in elk geval je adressen terughalen als je geen toegang meer hebt tot je oude laptop.

  Als het ook niet te openen is kun je proberen het te repareren. Daar zijn programma'tjes voor, ook van microsoft zelf, maar er is veelal wel dataverlies.

  Gr. Jan
 • [quote:3a40702eb9="Jan bakker"]Ik denk dat Edmund bedoelt dat je het complete outlook.pst bestand van je oude computer copiëert naar je nieuwe computer en, direct nadat je outlook hebt geïnstalleerd de nieuw aangemaakte outlook.pst daarmee overschrijft. [/quote:3a40702eb9]

  Yep, of gewoon netjes toevoegt als gegevensbestand, dan default maakt en dan de oude verwijdert (via Mail in het Configuratiescherm).

  Ik snap de hele inspanning niet zo.

  Maar blijkbaar weet je wat je doet en doet 1 PST bestand het niet. Die zal dus wel corrupted zijn. Ik zou zeggen, probeer het eens op de manier zoals ik die voorsta of die hierboven wordt genoemd, export met submappen. En anders nog even de eigen weg volgen maar de contacten in die groep die niet wil importeren, nog een keer exporteren. Mogelijk is daarbij iets misgegaan.

  Er is inderdaad een inbox-reparatietooltje, scanpst.exe dat met Office wordt meegeleverd. Een PST is een database, het controleert die op consistentie en andere fouten. Probeert die ook te repararen. ALtijd wel alleen gebruiken op een kopie van de corrupte PST om te voorkomen dat er nog grotere schade ontstaat. Al speelt dat in dit geval niet.

  Succes!

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.