Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Opslaan energieschema faalt

Detko
2 antwoorden
  • Via [i:d5d0415a09]Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud > Energiebeheer > Energiebeheerschema's [/i:d5d0415a09]kon ik voorheen een bepaald enegieschema definiëren, een naam geven, toepassen en voor toekomstig gebruik onder die de naam opslaan en weer oproepen.

    Definiëren en onder een naam opslaan LIJKT nu wel te lukken, maar als ik vanuit bureaublad later het bewuste schema weer probeer te laden blijkt het verdwenen. M.a.w.: het schema wordt feitelijk NIET opgeslagen.

    Er blijken nu nog maar twee schema's blijvend beschikbaar: "Altijd Aan" en "ADSL" dat ik ooit eens eerder heb gedefinieerd. De oorspronkelijke schema's bij de installatie van XP2 zijn ook verdwenen.

    Ik heb al eens gezocht met [i:d5d0415a09]powercfg.exe [/i:d5d0415a09]maar ik kan maar niet vinden hoe ik een en ander kan repareren. Iemand een suggestie?
  • Mogelijk een registerprobleem? Dus dat de betrokken sleutels beschadigd zijn geraakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.