Vraag & Antwoord

OS Windows

Aanpassen van het opstarten van programma's in Vista

Anoniem
Oscar203
3 antwoorden
 • [quote:4e98e4f8bc]1- Als voorbeeld wil ik het opstarten van Autocad 2006 gebruiken. Dit programma start op met een opstartscherm (splash screen). Als ik in de snelkoppeling /nologo toevoeg aan het doel-pad ("C:\Program Files\Autocad 2006\acad.exe" /nologo) in de eigenschappen van het pictogram, ben ik van het opstartschermpje af.
  Als ik dit echter in het pictogram van het opstartmenu van Vista probeer, kan ik dit niet aanpassen. Hoe doe ik dit? [/quote:4e98e4f8bc]

  Dit lukt alleen met eens snelkoppeling. Dus zet een snelkoppeling op je bureaublad en pas dan het pad aan.
 • Ik heb vista op mijn pc staan, heb zojuist autocad 2006 geinstalleerd maar deze werkt niet, heeft blijkbaar een compatibiliteitsprobleem.
  Hoe los ik dat op???
 • Hallo,

  2 Vraagjes.
  1- Als voorbeeld wil ik het opstarten van Autocad 2006 gebruiken. Dit programma start op met een opstartscherm (splash screen). Als ik in de snelkoppeling /nologo toevoeg aan het doel-pad ("C:\Program Files\Autocad 2006\acad.exe" /nologo) in de eigenschappen van het pictogram, ben ik van het opstartschermpje af.
  Als ik dit echter in het pictogram van het opstartmenu van Vista probeer, kan ik dit niet aanpassen. Hoe doe ik dit?
  2- Als ik op een autocad-map dubbel klik om het bestand te openen, krijg ik het opstartscherm van Autocad nog steeds te zien . Bij xp kon ik dit aanpassen via mapopties, maar dit gaat niet meer in vista. Althans ik zie die mogelijkheid niet meer. Hoe kan ik dit aanpassen?
  Ik denk dat dit het makkelijkst te doen is via het register, maar ik weet niet precies waar ik dit moet doen.

  Mvg,
  George

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.