Vraag & Antwoord

OS Windows

Beloning voor de persoon die dit probleem kan oplossen!!!

7 antwoorden
  • Hallo, ik heb sinds kort Windows Vista Premium op mijn computer staan, en steeds als ik de computer opstart (koude start) herkent Vista mijn netwerkkaart en standard PCI to PCI bridge opnieuw en worden ook weer de drivers automatisch opnieuw geinstalleerd. Dit probleem heb ik niet als ik de computer opnieuw opstart, maar alleen als die eerst afgesloten is. Weet iemand hier een oplossing voor? Alvast bedankt!
  • Je zou dit eens kunnen proberen: Zet UAC (gebruikersaccountbeheer) uit. Zie:http://www.vistabits.nl/UAC_uitzetten.htm Installeer handmatig de drivers, herstart de PC. Zet nu UAC weer aan en herstart de PC.
  • Bedankt voor je reactie, ik heb het geprobeerd zoals je zei en UAC uitgeschakeld plus de nieuwste driver voor mijn netwerkkaart geinstalleerd, maar het probleem blijft hetzelfde. Weet je misschien nog meer oplossingen?
  • [b:258ba082cd]Ja sorry maar is het een legale? Op een nieuwe pc of eerst xp mee gedraaid? In geval van eerst xp heb je dan de hd eerst geformateerd of via de vista cd laten formateren? En wat zijn je gegevens van de pc? [/b:258ba082cd]
  • [quote:d4cc8bf394="vbouw"][b:d4cc8bf394]Ja sorry maar is het een legale? Op een nieuwe pc of eerst xp mee gedraaid? In geval van eerst xp heb je dan de hd eerst geformateerd of via de vista cd laten formateren? En wat zijn je gegevens van de pc? [/b:d4cc8bf394][/quote:d4cc8bf394] Kan de topic-titel ff aangepast? Onhandig als je probleem niet in de titel staat. Heb hetzelfde probleem. Nieuwe Scaleo P, Pentium C2, XP voorgeinstalleerd, Vista upgrade eroverheen. PCI-bridge idd na elke boot opnieuw driver install door Vista. Nu ook een Hauppauge MCE WinTV PVR PCI II erin gezet, werd na boot direct herkend en driver is door Vista zelf geinstalleerd. Helaas doet ie dan ook na elke boot. Lastig want moet dan steeds opnieuw tuner instellen. UAC uitgezet, maar drivers reinstall blijft. Opstarten duurt dus gewoon 2 bakkies koffie bij Vista. :cry:
  • Probeer dit eens: De volgende keer dat Vista weer drivers wil installeren geef dan het pad op naar de [b:1fe5b91991]System32[/b:1fe5b91991] folder en laat ook in submappen zoeken. Deze registerhack kan ook helpen om het pad naar System32 'hard' in te stellen: Open Regedit Verander de waarde van de volgende sleutel [b:1fe5b91991]HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \DevicePath[/b:1fe5b91991] van [b:1fe5b91991]%SystemRoot%\inf [/b:1fe5b91991]in [b:1fe5b91991]%SystemRoot%\System32 [/b:1fe5b91991] Zie afbeelding: [img:1fe5b91991]http://www.vistabits.nl/rg.jpg[/img:1fe5b91991] [size=18:1fe5b91991][color=red:1fe5b91991][b:1fe5b91991]Laat me weten of deze oplossing helpt, dan zet ik hem meteen op de site![/b:1fe5b91991][/color:1fe5b91991][/size:1fe5b91991]
  • wat is de beloning eigenlijk???

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.