Vraag & Antwoord

OS Windows

fout tijdens laden besturingssysteem

5 antwoorden
  • Mijn pc kreeg een foutmelding, iets van geheugen dump meen ik, daarna pc uitgezet en opnieuw opgestart. Nu krijg ik tijdens het opstarten van de pc het volgende: Boot from cd Verifying DMI Pool Data Fout tijdens laden besturingssysteem In de bios heb ik geprobeerd hem te laten booten met 1e optie Harddisk maar zelfde probleem. Is dit op te lossen zo ja hoe?
  • Ik vrees een bange vrees, dat je harddisk is gaan hemelen. Je kunt hem nog even proberen te testen. http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287
  • Oke bedankt dan zal ik er maar een andere harddisk in gaan hangen en kijken wat ik evt van andere harddisk terug kan vinden Fisk mbr bied dus geen oplossing?
  • Het ding eerst even testen joh. Defecte schijf ligt het meest voor de hand. Maar je moet het wel zeker weten natuurlijk.
  • Mogelijk is de MBR van je harddisk beschadigd. Check daarvoor deze PDF over [url=http://www.pcleek.be/pdf%20files/Help%20krijg%20de%20foutmelding%20MBR%20corrupt%20of%20error%20loading%20operating%20system.pdf]Error loading operating system[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.