Vraag & Antwoord

OS Windows

Japans installeren XP

4 antwoorden
  • hoi, ik wil dat ik japans kan tikken op mn pc. wat moet ik doen? wat moet ik installeren? Ik ging net de microsoft en windows site doorzoeken. En geprobeerd te installeren maar ik kreeg een vraag of ik de cd met XP wil erin zetten. Maar mijn computer had XP al geinstalleerd en niet van een cdrom.. En bij de andere poging vroeg het naar Frontpage, wat heeft Frontpage er nou weer mee te maken?? Verder verdwaalde ik in de site van windows. Ik werd er niet wijzer uit welke stappen ik nou allemaal moet nemen om japans op mijn pc te krijgen naast nederlands en engels. Ik hoop dat iemand mij kan helpen..
  • Bedoel je binnen Office (Word)? Dan moet je [url=http://office.microsoft.com/en-gb/help/HA010347361033.aspx]dit[/url] downloaden. Maar lees eerst die pagina voor je gaat installeren of het daadwerkelijk is wat je zoekt.
  • nou dat ging ik proberen maar toen vroeg het om de Frontpage cdrom...?? Ik wil graag ook op internet japans kunnen tikken. Dus eigenlijk een ondersteuning voor de tekens voor mijn hele computer. Hoe kan ik dat installeren?
  • nou ik heb het inmiddels opgelost hoor, voor degene die later ook naar het antw hierop zoeken: op XP zit japans er eigenlijk al op. wat je moet doen zijn deze stappen: http://support.microsoft.com/kb/177561/ (zie het onderdeel bij Windows XP)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.