Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestand is geblokkeerd

3 antwoorden
  • Ik heb met DriveImage 2002 een aantal images gemaakt van mijn systeempartitie op verschillende tijdstippen. Ik wil die nu verplaatsen naar mijn externe HD om als backup te bewaren. Windows geeft een foutmelding "Het bestand kan niet worden gekopieerd. Controleer of de schijf vol of tegen schrijven beveiligd is of dat het bestand door een ander proces wordt gebruikt." Dit is geen van alle het geval. Alle processen die eventueel met DriveImage te maken zouden kunnen hebben, heb ik gestopt. Verder is er ruimte genoeg, etc. Ik heb Veilige Modus, Unlocker en EMCO Move-on-boot toegepast, allemaal zonder succes, het bestand blijft geblokkeerd. Heeft iemand een werkende oplossing voor dit (vaker voorkomende) probleem?
  • Toevallig een bestand van een paar gig en je externe HD geformatteerd als FAT? Zo ja, probeer je HD te formatteren als NTFS en probeer het nogmaals.
  • dit probleem ligt inderdaad aan een verouderd bestandssysteem.. je kunt hem inderdaad converten ( start>uitvoeren>cmd>convert driveletter: /FS:NTFS ) of je gebruikt een ander programmaatje, genaamd The File Splitter [url]http://www.dekabyte.com/filesplitter/download.html[/url] succes

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.