Vraag & Antwoord

OS Windows

te veel gewist nu werkt de helft niet meer. help

Anoniem
stoelpoot
5 antwoorden
 • hallo, Wegens te weinig ruimte op mijn c -schijf(zo weinig dat ik niets meer kon openen) heb ik veel dingen naar mijn d-schijf verplaatst.
  Ook heb ik diverse dingen gewist. Maar nu werkt de helft niet meer.
  -Ik heb geen E icoontje meer op mijn taakbalk staan en kan niet meer het internet op. internet explorer kan ik niet meer openen
  - van mijn digitale camera(kodac) kunnen de foto`s niet meer op de computer gezet worden.
  -Mijn 3 in 1 printer is de software van verdwenen.

  Ik heb geprobeert mijn systeemhertel te gebruiken maar die geeft aan dat er te weinig ruimte beschikbaar voor is(200mb), terwijl ik nog ongeveer 250mb op mijn c-schijf heb staan.

  Zoals jullie kunnen lezen ben ik te enthousiast aan het wissen en verplaatsen geslagen op mijn windows millenium. zonder dat ik er bijzonder veel verstand van heb. help mij :cry:
 • beste stoelpoot, van harte welkom op het forum.
  uit eigen beweging allerlei dingen verplaatsen: dat doe je maar eens in een computerleven, dat geef ik als troost mee.
  als je nog exact weet wat je verplaatste en waar het waar het stond, kan je nog een handmatige herstelpoging doen, maar op dit punt mag je geen hoge verwachtingen hebben.
  wat ik je aanraad: zet al je data-bestanden, mails, adresboeken en favorieten op een cd/dvd, formatteer de hd en installeer windows opnieuw (en als het kan een wat stabielere/moderne versie van windows dan me)
 • hi hi hi
  idd dat doe ik nooit meer.
  Helaas heb ik door het ruimtegebrek geen brander erop zitten
  pff lastig he
 • misschien een usbstickje, of een andere pc om even een brander te lenen of je eigen hd in te hangen…. nu moet je even creatief worden!
 • Het eerste wat je hebt gedaan om ruimte vrij te maken is neem ik aan alle tijdelijke mappen (Temporary Internet Files / Temp enz. ) leegmaken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.