Vraag & Antwoord

OS Windows

XP met Office-startmenu?? "time-out semafoor verlopen&q

3 antwoorden
  • Opeens kan ik niet meer fatsoenlijk muziek branden: mijn brander brandt de schijfjes nog wel, maar die zijn onafspeelbaar. Ik krijg bij het proberen af te spelen de mededeling dat "de time-out van de semafoor is verlopen". Dus eerst dacht ik dat het aan mijn brander lag, maar toen bleek mijn XP-startmenu opeens veranderd te zijn in Office. :o En als ik nu bijv. Word open, moet ik eerst een certificaat goedkeuren voordat ik verder kan. Iemand enig idee waar dit vandaan kan komen? Ik werk dus op XP, 'n Toshiba laptop met ingebouwde CD-brander. Alvast dank!!!
  • Sorry voor het paniekposten. Het bleek toch aan Word te liggen, toen ik die van m'n systeem heb gehaald waren de problemen opgelost. Brengt me wel bij een volgende vraag: weet iemand een goed alternatief voor Word? :P Want dit soort dingen gebeurt wel vaker bij Word, dan wil hij opeens iets installeren, verschijnt Windows Installer schermpje en zo en als je niet oplet, heb je ineens Office op je systeem... Een goed alternatief tekstverwerkingsprogramma zou ik dus niet erg vinden!
  • Helaas, te vroeg gejuicht :( Het branden gaat wel weer goed met Burrrn, maar mp3's branden in MediaMonkey of RealPlayer mislukt. Dan krijg ik weer de "semafoor"-foutmelding zoals hierboven beschreven...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.