Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 98 ergens te vinden?

7 antwoorden
  • Hallo, voor de kids heb ik een oude celeron van onder het stof gehaald, met Windows 98 nl erop. Bij het installeren van een usr- Wireless usb adapter (model5423) wordt er achter de Windows 98-cd gevraagt. U raad het al... die vind ik natuurlijk nergens terug. Is er iemand die hier raad bij weet? Is deze ergens te downloaden, eventueel de benodigde paches of dergelijke...? mvg,
  • Misschien heb je [url=http://www.usb-stick-offerte.nl/download.php]hier[/url] iets aan.
  • het kan natuurlijk dat het met dat bestand gaat, maar mijn ervaring is dat onder 98 (98se gaat al veel beter) elk merk zijn eigen specifieke drivers heeft waarmee andere soortgelijke apparaatjes niet werken. dat om de 98-cd gevraagd wordt is vrij gebruikelijk, en vaak een voorwaarde om de installatie te voltooien. mocht het met het aangeraden bestand niet lukken, dan is een 98 cd ook nog wel te leveren.... :wink:
  • Weet je zeker dat het niet op de harde schijf staat? Is vrij gebruikelijk bij win98, om zoiets in c:\windows\options te zetten.
  • [quote:13de129c21="gerben"]Is vrij gebruikelijk bij win98, om zoiets in c:\windows\options te zetten.[/quote:13de129c21] Kan het zijn dat je in de war bent met Windows Millenium? De Windows Millennium installatie bestanden staan dan in c:\windows\options\Install @TS Is er op de behuizing van die oude Celeron dan wel een OEM licentie sticker? Bij een merk PC zou een herstelkopie van Windows 98 op een verborgen partitie kunnen staan.
  • in 98 staat in c:\windows\option een deel installatie cabs, maar heel veel ook niet. ervaring: als het betreffende gezochte onderdeel in een van de mappen is opgenomen weet w98 dat vrijwel altijd zelf te vinden. gaat w98 om de cd vragen dan heb je die meestal ook wel nodig. overigens moet ik de eerste 98-pc nog zien met de w98-cd op een verborgen partitie....! maar laat ons nu eerst afwachten wat de ts nog te berde brengt.... :-?
  • Nee, niet in de war met ME. Het ligt eraan hoe het geinstalleerd is, vanaf de cd, of vanaf de harddisk. Ik deed het zelf altijd vanaf de harddisk, juist om dit probleem te voorkomen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.