Vraag & Antwoord

OS Windows

Lege adresbalk?

6 antwoorden
  • Door puur toeval "ontdekte" ik dat "in de IE6 adresbalk" nog allerhande informatie achterblijft. Bij het leegmaken van Geschiedenis en AutoAanvullen is de browsegeschiedenis dan wel foetsie (geen web gerelateerde linken meer), maar als ik b.v een a'tje type in die balk, dan krijg ik [i:7b8f300128]Acces 2003.lnk[/i:7b8f300128], [i:7b8f300128]Ad-Aware SE Personal.lnk[/i:7b8f300128], de naam van een Favorietenmap welke met een "a" begint (b.v. [i:7b8f300128]Auto[/i:7b8f300128]), etc. Met andere letters is dit al net zo....... Vragen: A) Wat is een .lnk extensie en waarom staat dat ding daar? B) Hoe schoon je die hele zaak nou "[u:7b8f300128]echt[/u:7b8f300128]" op?
  • Dat betekent snelkoppeling, en hoe je alles echt schoon krijgt? Probeer schuifopruiming van Windows of net als ik, het gratis programma Ccleaner. Te vinden op www.ccleaner.com. Resultaat?
  • Ik gebruik Ccleaner (al heel erg lang), in hoofdzaak voor het onderdeel "Internet Explorer". (Niet voor registerzaken). Desondanks wordt, net als met een opruimactie binnen het IE menu, wel de browsegeschiedenis opgeschoond, maar "de rest" dus blijkbaar niet! Ik ben dus zeer benieuwd met welk item binnen Ccleaner deze snelkoppelingen en andere zaken eveneens opgeruimd worden.....
  • My penny. Een verband met [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=73460]Onderwerp: Internet links in register[/url]?
  • Nee, totaal geen verband! Met "AutoDial" heeft dit niets te maken....... Zoals al eerder gemeld: het betreft [u:c7bde1b9bc]geen[/u:c7bde1b9bc] web gerelateerde zaken, maar [u:c7bde1b9bc]lokale[/u:c7bde1b9bc] zaken..... (snelkoppelingen van programma's, Favorieten mappen e.d.). Voorbeeld: "Access 2003.lnk" staat in de lijst. Is echter in het gehele register niet terug te vinden. Wie 't weet mag 't zeggen!
  • Heb ooit hetzelfde vastgesteld en in alle alle talen het Internet afgespeurd, eveneens het register doorzicht, alle index.dat bestanden bekeken, enz. naar wat uitleg ... maar ik ben even benieuwd naar een zinvolle verklaring. Tot op heden zat die er nog niet bij :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.