Vraag & Antwoord

OS Windows

Microsoft SQL Server 2005 Express Edition Service Pack 2

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Aangezien ik die SQL server helemaal niet gebruik heb ik de update "verwijderd".

  Toch bedankt voor de informatie.
 • Hallo,

  ik heb nu al een aantal dagen een probleem.
  Wanneer ik windows start en ingelogd ben zie ik in mijn system tray dat gele schildje staan van windows update. Wanneer ik hierop klik en iets verder kijk zie ik dat het om de volgende update gaat;
  [i:79f94383b6]Microsoft SQL Server 2005 Express Edition Service Pack 2 (KB 921896)[/i:79f94383b6]
  Wanneer ik op Installeren druk installeerd hij deze update, maar wanneer ik weer op mijn computer ga (herstart) dan staat deze update er weer.
  Al voer ik deze update niet uit en ik sluit mijn computer af kan ik kiezen voor Updates installeren en computer afsluiten. Wanneer ik dit doe hetzelfde probleem.

  Iemand enig idee wat het probleem is?

  Mvg
 • Je kunt eens proberen om de updates hier te downloaden en dan handmatig te installeren. Wellicht dat het dan wel lukt.
 • Waarom moet die update eigenlijk gedaan worden?
  Ik gebruik helemaal geen SQL, volgens mij zit het bij Visual Studio..

  Kan ik de update ook gewoon weggooien zegmaar? Dus niet updaten en geen informatie meer ontvangen? Dit kan aangegeven worden in de windows update..
 • Zou idd goed kunnen dat SQL Server bij Visual Studio wordt geleverd. Als het updaten echt niet lukt, kun je het natuurlijk negeren, maar als het updaten wel lukt (dus via de handmatige manier) dan zou ik het gewoon eens proberen.

  Zoek anders eens op wat de punten zijn die met dit service pack worden opgelost en beoordeel dan voor jezelf of je daar gebruik van wilt maken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.