Vraag & Antwoord

OS Windows

computer start niet meer op

4 antwoorden
  • Gisterenavond heb ik mijn computer (XP SP1) afgesloten en deze bleek vanmorgen toch niet uit te zijn (en niet afgesloten) Ik heb een harde reset gedaan (power knop uit en aan gezet) en de computer opnieuw proberen op te starten Hij komt nu niet door het startscherm heen en meldt ook bij zijn eigen test dat hij geen devices ziet Wie weet wat ik moet doen??
  • Uitdoen en 'm even rust geven. Blijft ie dan nog steken in de BIOS routine: kast openmaken en je BIOS resetten. Afhankelijk van je moederbord de batterij op het mobo er een kwartiertje uithalen of een jumpertje omzetten (zie handleiding moederbord). Het BIOS wordt zo naar standaardwaarden hersteld en dat kan het probleem oplossen.
  • Of er is iets met de HD,, maar dan zou je waarschijnlijk een boot- error krijgen.. vreemd,, een vriend van me heeft ongeveer hetzelfde probleem gehad,, en daar lag het aan zijn hardeschijf.. die was aan zijn einde. Misschien iets voor jou?
  • mijn probleem is gelukig opgelost, met dank en complimenten aan de technische dienst van computerland Haarlem (waar ik hem ook gekocht had) Ik heb hem de volgende dag weggebracht en direct werd er voor mij naar gekeken terwijl ze het beredruk hadden. Klass servoce !! Goed, het probleem bleek in mijn BIOS te zitten; alle instellingen waren verdwenen. Na het opnieuw erin zetten door Computerland werkte alles gelukkig weer perfect (het lijkt wel reclame maar ik heb verder niets met Computelrand hoor!)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.