Vraag & Antwoord

OS Windows

Waar is framework eigenlijk goed voor?

3 antwoorden
  • Ik ben maar een gemiddelde computergebruiker. In de loop der jaren is Microsoft Framework op mijn computer terechtgekomen (1.1, 2 en 3). Verleden jaar heb ik al veel moeite gehad met de updates, nu heb ik dat gezeur wéér. Ik heb al van allles geprobeerd - eerst alles van Fw verwijderen, of alleeen maar de hotfix van 1.1, maar het lukt nog steeds niet. Heeft Framework voor mij eigenlijk wel zin, of kan ik het net zo goed gewoon verwijderen? Alvast bedankt!
  • Het .NET framework kan gebruikt worden door programma's op je computer. Het is een soort basis voor diverse programma's : http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework Je kan het best verwijderen, maar het kan zijn dat bepaalde applicaties het dan niet meer doen (zullen vast gaan zeuren of missing .net bla die bla) Als dat het geval is zal je het er weer op moeten zetten. De enige oplossing is de requirements van alle programma's nalopen of gewoon proberen :)
  • Ik begrijp dat NET Framework zo'n beetje de tegenhanger is van Microsoft voor Java van Sun, bij het ontwikkelen van toepassingen. Maar hebben we dan al die versies wel nodig. Is het niet zo dat de versie 3.0 alle voorgaande nutteloos maakt of zijn dit enkel uitbreidingen. Ik werk al maanden enkel met de 2.0 en heb nog nooit een vraag naar de 1.1 gekregen. Ook over de versie 3.0 lees ik dat ze de eigenschappen van 2.0 in zich heeft, mag dan ook die 2.0 weg. Weet iemand dat met zekerheid ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.